Sol·licitar que se suprimeixin fotos de clients

Si t'adones que una foto que ha penjat un dels teus clients infringeix les polítiques de fotos de Google Maps, pots sol·licitar que se suprimeixi. La foto es revisa i és possible que se suprimeixi del teu perfil d'empresa. Pot ser que tardem uns quants dies a revisar la foto.

Consell: si observes contingut a Google que pot infringir la llei, fes-nos-ho saber. Després de revisar el material, decidirem si cal bloquejar-lo, suprimir-lo o restringir-ne la disponibilitat pública.

Sol·licitar que se suprimeixin fotos de clients a la Cerca de Google

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Selecciona Fotos i, a continuació, Mostra totes les fotos.
  3. Selecciona les fotos que vulguis suprimir.
  4. A la part inferior dreta, selecciona Informa d'un problema Informa d.
  5. Selecciona el tipus d'infracció de la qual vols informar.
  6. Seleccioneu Envia.

Sol·licitar que se suprimeixin fotos de clients a Google Maps

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Selecciona Mostra el perfil d'empresa i, a continuació, Fotos.
  3. Selecciona les fotos que vulguis suprimir.
  4. A la part superior dreta, selecciona Més Més i, a continuació, Informa d'aquesta foto.
  5. Selecciona el tipus d'infracció de la qual vols informar.
  6. Seleccioneu Envia.

Consell : també tens l'opció d'informar d'un usuari a Maps. Per informar d'un usuari, selecciona'n el nom i, a continuació, Més Més i, a continuació, Informe.

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament