Bedrijfsspecifieke foto's

Je bedrijf komt het beste voor de dag op Google als je categoriespecifieke foto's toevoegt. Deze foto's brengen kenmerken van je bedrijf onder de aandacht die je klanten interessant zullen vinden wanneer ze van plan zijn een aankoop te doen. Met foto's die je toevoegt kan je bedrijf zich onderscheiden van andere bedrijven op Google.

Meer informatie over foto's van je lokale bedrijf toevoegen op Google

Typen bedrijfsspecifieke foto's

Beschrijving Minimum aantal dat moet worden toegevoegd Tips
Foto's van buitenkant Foto's van de buitenkant helpen klanten uw bedrijf te herkennen wanneer ze het vanuit verschillende richtingen naderen. Voeg minstens drie fantastische foto's van de buitenkant toe zodat klanten je bedrijf kunnen herkennen. 1. Maak een foto uit elke richting waaruit klanten je bedrijf zouden kunnen naderen.

2. Upload foto's van je bedrijf op verschillende momenten van de dag.
Foto's van interieur Met interieurfoto's krijgen uw klanten een idee van de sfeer en inrichting van uw bedrijf. Voeg minstens drie fantastische foto's van het interieur toe zodat klanten kunnen zien hoe je bedrijf er aan de binnenkant uitziet. 1. Maak foto's die een echt beeld geven van hoe het is om als klant in uw bedrijf te staan.

2. Leg de sfeer van je bedrijf vast in je foto's.
Productfoto's Goede foto's van representatieve of populaire producten geven klanten een beter beeld van de artikelen die u aanbiedt. Voeg minstens drie foto's toe van producten die je verkoopt. 1. Laat de artikelen zien die het populairst zijn bij uw bedrijf.

2. Probeer gelijkmatig belichte foto's van uw producten te nemen.
Foto's van mensen aan het werk Foto's helpen klanten snel een beeld te krijgen van het soort werk dat u doet. Voeg minstens drie foto's toe die representatief zijn voor de services die je aanbiedt. 1. Maak foto's van uw teamleden terwijl ze verschillende soorten services aan klanten bieden.

2. Maak foto's van de gespecialiseerde services die je aanbiedt.
Foto's van eten en drinken Foto's van eten en drinken voegen kleur en detail toe aan uw menu en helpen klanten kiezen waar ze willen eten. Voeg minstens drie foto's toe van het eten en drinken dat je serveert. 1. Laat de etenswaren zien die het populairst zijn bij uw bedrijf.

2. Probeer gelijkmatige belichte foto's te maken van uw etenswaren.
Gemeenschappelijke ruimten Foto's van uw gemeenschappelijke ruimten zijn interessant voor klanten die een zakenreis of vakantie willen boeken. Voeg minstens één foto toe van elke gemeenschappelijke ruimte. 1. Voeg minstens één foto toe van elke gemeenschappelijke ruimte (bijvoorbeeld een spa, fitnessruimte of ontbijtzaal).

2. Leg de sfeer van de gemeenschappelijke ruimte vast op uw foto's.
Kamers Voor klanten zijn foto's van de kamers erg belangrijk wanneer ze een hotel boeken voor een zakenreis of vakantie. Voeg minstens drie foto's toe van je populairste kamers. 1. Probeer alle soorten kamers te laten zien die u gasten aanbiedt.

2. Maak foto's die laten zien hoe het is als mensen als gast de kamer bezoeken.
Teamfoto's Teamfoto's kunnen de meer persoonlijke kant van uw bedrijf laten zien. Voeg minstens drie foto's toe met het managementteam en je medewerkers. 1. Laat iets minder formeels zien om uw bedrijf een menselijk gezicht te geven.

2. Presenteer uzelf en uw team om alle persoonlijkheden te laten zien en potentiële klanten een idee te geven van uw team.