Om virksomhedsgrupper

Virksomhedsgrupper giver dig en sikker metode til at dele administrationen af dine lokationer med flere brugere. Virksomhedsgrupper svarer til en delt mappe til dine lokationer – er en enkel metode til at dele adgangen til en række lokationer med kolleger.

Hvis du i øjeblikket deler brugernavnet og adgangskoden til din konto med andre brugere, bør du skifte til at bruge en virksomhedsgruppe som en mere sikker måde at samarbejde på.

Din Google-konto Virksomhedsgrupper
Hvornår skal de(n) bruges? Når du er den eneste person, der har behov for adgang til at repræsentere en virksomhed på Google. Når du ønsker, at flere Google-brugere skal kunne tilføje og opdatere en række steder.
Hvem har adgang? Du er den eneste, der har adgang til denne konto. Du kan være ejeren eller administratoren af en virksomhedsgruppe. Du kan se en bemærkning om dit adgangsniveau under navnet på virksomhedsgruppen (f.eks. "ejet af dig" eller "administreret af dig"). Både administratorer og ejere kan oprette, redigere og slette lokationer inden for en virksomhedsgruppe. Få flere oplysninger
Hvordan oprettes den? Den oprettes af dig og skal bruges til alle Google-produkter, der kræver, at du logger ind. Oprettes ved hjælp af disse trin.
Verifikationsflueben Angiver, at brugeren er bekræftet for alle tilføjede lokationer. Angiver, at ejeren af virksomhedsgruppen er verificeret.

Bedste fremgangsmåder til oprettelse af virksomhedsgrupper

Hvornår skal du oprette en virksomhedsgruppe?

Det er en god idé at oprette en virksomhedsgruppe, hvis:

• Du vil dele administrationen af lokationer med en kollega, med administratoren af et af dine brands eller områder eller med et bureau
  • Du vil køre annoncekampagner for steder

Sådan giver du en kollega, en administrator eller et bureau adgang til en gruppe lokationer:

1. Opret en virksomhedsgruppe:
  2. Overfør alle dine lokationer til denne konto.
  3. Tilføj kollegaen eller medarbejderen hos bureauet som administrator eller ejer af virksomhedsgruppen, så begge parter fortsat har adgang til alle aktuelle lokationer og eventuelle lokationer, der oprettes i fremtiden.

Antal virksomhedsgrupper

Det er bedst at begrænse antallet af virksomhedsgrupper til én konto pr. virksomhed eller brand. Det er ikke muligt at importere et enkelt regneark til flere virksomhedsgrupper eller at downloade oplysninger om lokationer mellem virksomhedsgrupper til ét samlet regneark.

Det kan i nogle tilfælde give god mening at oprette flere virksomhedsgrupper, hvis din virksomhed har flere brands eller afdelinger, som forskellige grupper af brugere skal have adgang til.

For Imod
Brug af én virksomhedsgruppe Se alle lokationer på ét betjeningspanel, og administrer ét enkelt regneark. Ejere og administratorer kan have adgang til at se og redigere lokationer på kontoen, som de ikke selv skal administrere.
Brug af flere virksomhedsgrupper Ejere og administratorer har kun adgang til at se og redigere de lokationer på kontoen, som de selv skal administrere. Hver konto kræver import af et separat regneark, og du kan ikke se alle lokationer på ét betjeningspanel.

Bemærk, at du stadig manuelt kan tilføje ejere og administratorer af individuelle lokationer i en virksomhedsgruppe.

Andre overvejelser

Bemærk, at du stadig manuelt kan tilføje ejere og administratorer af individuelle lokationer i en virksomhedsgruppe.

Nye brugere

Hvis det er første gang, du bruger virksomhedsprofiler, anbefaler vi, at du opretter en virksomhedsgruppe og bruger denne konto til at tilføje, bekræfte og administrere dine lokationer. På den måde er du ikke nødt til at oprette kontoen på et senere tidspunkt, hvis du beslutter dig for, at du gerne vil dele adgangen til kontoen med andre Google-brugere.