Sobre els grups d'empresa

Els grups d'empresa són una manera segura de compartir la gestió de les ubicacions amb diversos usuaris. Els grups d'empresa són com una carpeta compartida per a les ubicacions, és a dir, una manera senzilla de compartir l'accés a un conjunt d'ubicacions amb els companys de feina.

Si actualment comparteixes el nom d'usuari i la contrasenya del teu compte amb altres usuaris, et convé començar a fer servir un grup d'empreses per treballar amb altres usuaris d'una manera més segura.

El teu compte de Google grups d'empresa
Quan és adequat utilitzar-los Quan ets l'única persona que necessita accés per representar una empresa a Google. Quan vols que diversos usuaris de Google puguin afegir un conjunt d'ubicacions i actualitzar-les.
Qui hi pot accedir Ets l'única persona que té accés al compte. Pots ser propietari o gestor d'un grup d'empreses. Pots veure una nota sobre el teu nivell d'accés a sota del nom del grup d'empreses (és a dir, si n'ets el propietari o bé si el gestiones). Tant els gestors com els propietaris poden crear, editar i suprimir ubicacions d'un grup d'empreses. Més informació
Com es crea Els crees tu i és necessari per a qualsevol producte de Google que requereixi inici de sessió. Per crear-lo, has de seguir aquests passos.
Marca de verificació Indica que és un usuari verificat a totes les ubicacions afegides. Indica que s'ha verificat el propietari del grup d'empreses.

Pràctiques recomanades per crear grups d'empresa

Quan és adequat crear un grup d'empreses

És una bona idea crear un grup d'empreses si:

• Vols compartir la gestió d'ubicacions amb un company de feina, amb un gestor d'una de les teves marques o regions o amb una agència.
  • Vols publicar campanyes d'anuncis d'ubicacions.

Per donar accés a un company de feina, un gestor o una agència a un grup d'ubicacions, fes el següent:

1. Crea un grup d'empreses.
  2. Transfereix totes les teves ubicacions al compte.
  3. Afegeix el company de feina o l'empleat de l'agència com a gestor o com a propietari del grup d'empreses. D'aquesta manera, tots dos continuareu tenint accés a totes les ubicacions actuals i a qualsevol altra ubicació que es creï més endavant.

Nombre de grups d'empresa

El més recomanable és limitar el nombre de grup d'empreses a un compte per negoci o marca. No és possible importar un únic full de càlcul per a diversos grups d'empresa o baixar la informació d'ubicació conjunta de diversos grups d'empresa en un sol full de càlcul.

Pot resultar útil crear diversos grups d'empresa si la teva organització gestiona diverses marques o divisions que requereixen diferents conjunts d'usuaris amb accés a aquests materials.

Pros Contres
Fer servir un sol grup d'empreses Pots consultar totes les ubicacions en un tauler i gestionar un únic full de càlcul. Els gestors i els propietaris poden tenir accés per consultar i editar totes les ubicacions d'un compte que no han de gestionar.
Fer servir diversos grups d'empresa Els gestors i els propietaris tenen accés per visualitzar i editar només les ubicacions del compte. Cal importar el full de càlcul per a cada compte, i no podràs veure totes les ubicacions en un únic tauler.

Tingues en compte, tanmateix, que pots afegir gestors i propietaris a ubicacions concretes d'un grup d'empreses manualment.

Altres consideracions

Tingues en compte, tanmateix, que pots afegir gestors i propietaris a ubicacions concretes d'un grup d'empreses manualment.

Usuaris nous

Si és el primer cop que utilitzes els Perfils d'empresa, et recomanem que creïs un grup d'empreses i el facis servir per afegir, verificar i gestionar les teves ubicacions. D'aquesta manera, no hauràs de crear-lo més endavant si decideixes que vols compartir-ne l'accés amb altres usuaris de Google.