Ej og administrer virksomhedsgrupper

Virksomhedsgrupper (som tidligere blev kaldt virksomhedskonti) gør det nemmere for flere administratorer at administrere en række lokationer. Der er to typer virksomhedsgrupper/virksomhedskonti: Ejere og administratorer.

Owners and managers of business accounts

Leder du efter ejere og administratorer af en profil i stedet for en virksomhedsgruppe/virksomhedskonto? Klik her.

Ejere af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti

Business account owner

Virksomhedsgrupper/virksomhedskonti kan have flere ejere, men kun én primær ejer. Ejere og primære ejere har de samme rettigheder, men primære ejere kan ikke fjerne sig selv fra en virksomhedsgruppe/virksomhedskonto, før det primære ejerskab er overført til en anden bruger.

Ejere af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti kan tilføje og fjerne kontoejere og -administratorer, slette virksomhedsgruppen/virksomhedskontoen eller overføre virksomhedsgruppen/virksomhedskontoen til en anden ejer.

Google-grupper kan ikke tilføjes som administratorer eller ejere af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti.

Administratorer af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti

Business account manager

Administratorer af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti kan tilføje, redigere og slette alle lokationer på virksomhedsgruppen/virksomhedskontoen. De kan også tilføje og fjerne administratorer af individuelle lokationer.

Administratorer af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti kan kun føjes til kontoen af en ejer af virksomhedsgruppen/virksomhedskontoen. Google-grupper kan ikke tilføjes som administratorer eller ejere af profiler.

Når du logger ind på din konto, vises siden "Konti, du ejer eller administrerer". Hvis du er ejer eller administrator af en virksomhedsgruppe/virksomhedskonto, vises en note om dit adgangsniveau under navnet på virksomhedsgruppen/virksomhedskontoen: Enten "Virksomhedsgruppe/virksomhedskonto, du ejer" eller "Virksomhedsgruppe/virksomhedskonto, du administrerer".

Her er en oversigt over rettigheder for ejere og administratorer af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti:

Rettighed Kontoejer Kontoadministrator
Tilføj og fjern administratorer af virksomhedsgrupper/virksomhedskonti
Slet en virksomhedsgruppe/virksomhedskonto
Overfør ejerskabet af en virksomhedsgruppe/virksomhedskonto
Tilføj, rediger og slet lokationer på kontoen
Overfør ejerskab af lokationer til en anden virksomhedsgruppe/virksomhedskonto

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en virksomhedsgruppe/virksomhedskonto og tilføjer ejere og administratorer.

Ejere og administratorer af individuelle lokationer

Ligesom konti har ejere og administratorer, kan individuelle lokationer have ejere og administratorer. Personer, der ikke er ejere eller administratorer af virksomhedsgruppen/virksomhedskontoen, kan inviteres til at eje eller administrere individuelle lokationer.