Overflytning fra Google My Business til Google Maps og Søgning

Google My Business-appen er ikke længere tilgængelig Du kan holde din virksomhedsprofil opdateret og nå ud til dine kunder der, hvor de er, ved at bruge Google Maps-appen og Google Søgning. Få oplysninger om, hvordan du administrerer din profil direkte på Google.

Vigtigt! Der er ingen ændringer af, hvordan kunderne kan se og interagere med din virksomhedsprofil. Du kan fortsat få adgang til dataene fra din virksomhedsprofil via Google Maps-mobilappen og Google Søgning.

Kom godt i gang

1. Åbn Google Maps-appen på din mobilenhed, og gå til fanen "Virksomhed" , hvor du nemt kan administrere din virksomhed.
    • Tip! Brug den Google-konto, som du bruger til at logge ind på din virksomhedsprofil.
  2. Få flere oplysninger om, hvordan du finder din profil.

Administrer din Google Maps-appprofil via fanen Virksomhed

Google Maps-appen understøtter de fleste funktioner, som var tilgængelige i Google My Business-appen. Du kan stadig gøre følgende:

Hvis du ikke har Google Maps-appen, kan du downloade den i Google Play Butik.