Administrer dine notifikationer

Du kan vælge, hvilke typer notifikationer du modtager fra Virksomhedsprofil på din mobilenhed og i indbakken i dit mailprogram. Notifikationer kan være til gavn på flere forskellige måder. De kan bl.a. bruges til at gøre dig opmærksom på, at kunder har lagt billeder eller anmeldelser op på din virksomhedsprofil, til at underrette dig om produktnyheder fra Google og til at minde dig om at holde din profil opdateret.

Du kan tilvælge modtagelse af notifikationer såsom følgende:

• Oplysning om, at nogen har oprettet et indlæg på din virksomhedsprofil
  • Forslag til, hvordan du holder din virksomhedsprofil opdateret
  • Opdateringer vedrørende din konto
  • Opdateringer vedrørende nye funktioner
  • Oplysning om, at du har fået nye følgere eller bookinger (kun på mobilenheder)

Uanset hvilke indstillinger for notifikationer du har angivet, kan du stadig modtage vigtige opdateringer om din konto fra Google.

Du ser muligvis notifikationer om virksomhedsprofiler i Google Maps og Søgning. Fravælg disse notifikationer ved at trykke på notifikationen og holde den nede. Deaktiver derefter Virksomhedsprofiler.

Administrer notifikationer i Google Maps-appen

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. I Maps skal du trykke på Virksomheder nederst til højre.
  3. Tryk på Notifikationer Standard android/iOS notification icon øverst til højre.

Tip! Nogle virksomheder er muligvis kvalificerede til at modtage notifikationer om beskeder. Du skal angive dit telefonnummer for at kunne modtage beskeder.

Administrer notifikationer på Google Søgning

1. Log ind på den Google-konto, du bruger til at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Hvis du vil se din virksomhedsprofil, skal du søge på Google efter dit nøjagtige virksomhedsnavn.
  3. Vælg om nødvendigt Se profil for at administrere din virksomhedsprofil.
  4. Tryk på menuen Three-dot menu vertical højrepil Mailnotifikationer.
  5. Søg efter den type notifikation, du vil administrere.
  6. Slå kontakten ud for notifikationen til eller fra.

Stop notifikationer om ubekræftede virksomheder

Hvis du vil stoppe notifikationer om virksomheder, som du ikke kan eller ikke vil bekræfte, kan du fjerne virksomhedsprofiler, som du allerede har gjort krav på. Du får stadig notifikationer om virksomheder, du har bekræftet.