Download flere virksomheder ad gangen

Du kan downloade dine profiler som et regneark, opdatere dine data i et regnearksværktøj efter eget valg og derefter uploade til virksomhedsprofilen, når du er færdig.

Sådan downloader du profiler i et regneark:

1. Log ind på Virksomhedsprofil.
  2. Vælg den eller de profiler, du vil downloade. Klik derefter på Handlinger i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Virksomheder i sektionen "Download".
  4. Du har mulighed for at vælge, om du vil inkludere Google Update-oplysninger og billeder i din download.
    • Hvis du vil inkludere Google-opdateringer, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder Google-opdateringer".
      Bemærk! Få flere oplysninger om Google-opdateringer.
    • Hvis du vil inkludere billeder, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder billeder".
  5. Vælg, hvilken filtype du vil downloade.
  6. Klik på Download.

Værdier i regnearket

Når du downloader regnearket, kan du se data for alle dine downloadede profiler og desuden:

• Fejl: Her vises felter med forkerte, ufuldstændige eller inkonsekvente data. Du kan kun se denne kolonne, hvis der er en fejl i mindst én af dine downloadede profiler.  Få flere oplysninger om, hvordan du retter fejl.
  • Google-opdateringer: Her vises feltgrupper, der har Google-opdateringer, f.eks. "Adresse" eller "Telefonnumre". Du kan kun se denne kolonne, hvis der er en Google-opdatering til mindst én af dine downloadede profiler. Få flere oplysninger om Google-opdateringer
  • [OPDATERET]: Her vises Googles opdaterede oplysninger ved siden af de oplysninger, som du selv har leveret. Hvis der f.eks. er Google-opdateringer til din åbningstid om søndagen, vises en kolonne med etiketten "[OPDATERET] Åbningstid om søndagen", der indeholder Googles opdaterede åbningstid, ved siden af ​​en kolonne med etiketten "Åbningstid om søndagen", der indeholder den åbningstid, som du har selv har oplyst. En tom celle betyder, at der ikke er nogen opdateringer til feltet. Du kan kun se denne kolonne, hvis du valgte "Medtag Google-opdateringer", da du downloadede regnearket.
  • [SLETTET]: Dette angiver, at en Google-opdatering har fjernet de oplysninger, som du har leveret. Hvis du f.eks. har oplyst, at din virksomhed er åben fra kl. 9.00 til 14.00 om tirsdagen, og Google finder data, der angiver, at du holder lukket om tirsdagen, vises værdien "[SLETTET]" i cellen i kolonnen med etiketten "[OPDATERET] Åbningstid om tirsdagen". Du kan kun se denne værdi, hvis du valgte "Medtag Google-opdateringer", da du downloadede regnearket.

Bemærk! Downloadknappen fungerer muligvis ikke i nogle webbrowsere. Få flere oplysninger om browserkompatibilitet.