Baixar empreses de manera massiva

Pots baixar els teus perfils com un full de càlcul, actualitzar les dades a l'eina de full de càlcul que triïs i, en acabat, penjar-les a Perfil d'empresa.

Per baixar perfils en un full de càlcul:

1. Inicia la sessió a Perfil d'empresa.
  2. Selecciona els perfils que vols baixar. Tot seguit, a l'extrem superior dret, fes clic a Accions.
  3. A la secció "Baixa", fes clic a Empreses.
  4. Podràs triar si vols incloure a la baixada fotos i informació de les actualitzacions de Google.
    • Per incloure les actualitzacions de Google, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou les actualitzacions de Google".
      Nota: obtén més informació sobre les actualitzacions de Google.
    • Per incloure fotografies, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Inclou fotos".
  5. Tria el tipus de fitxer que vulguis baixar.
  6. Fes clic a Baixa.

Valors del full de càlcul

Quan baixis el full de càlcul, veuràs les dades de tots els perfils que has baixat, així com la informació següent:

• Errors: mostra camps que contenen dades incorrectes, incompletes o incoherents. Només veuràs aquesta columna si almenys un dels perfils que has baixat té un error. Obtén informació sobre com pots corregir els errors.
  • Actualitzacions de Google: mostra els grups de camps que tenen actualitzacions de Google, com ara "Adreça" o "Números de telèfon". Només veuràs aquesta columna si almenys una de les ubicacions que has baixat té una actualització de Google. Obtén més informació sobre les actualitzacions de Google.
  • [ACTUALITZAT]: mostra la informació actualitzada per Google al costat de la informació que has proporcionat. Per exemple, si hi ha hagut actualitzacions de Google pel que fa a l'horari d'obertura de diumenge, veuràs una columna amb l'etiqueta "[ACTUALITZAT] Horari de diumenge" que contindrà l'horari actualitzat al costat d'una columna amb l'etiqueta "Horari de diumenge" amb l'horari que has indicat. Si la cel·la és buida vol dir que no hi ha cap actualització per al camp. Només pots veure aquesta columna si has seleccionat "Inclou les actualitzacions de Google" en baixar el full de càlcul.
  • [SUPRIMIT]: indica que una actualització de Google ha suprimit la informació que havies proporcionat. Per exemple, si has indicat que el teu negoci obre de les 9:00 a les 14:00 h els dimarts i Google detecta que no tens obert els dimarts, veuràs el valor "[SUPRIMIT]" en una cel·la de la columna amb l'etiqueta "[ACTUALITZAT] Horari de dimarts". Només veuràs aquest valor si has seleccionat "Inclou les actualitzacions de Google" en baixar el full de càlcul.

Nota: és possible que el botó de baixada no funcioni en alguns navegadors web. Obtén més informació sobre la compatibilitat dels navegadors.