Få anmeldelser på Google

Administrer anmeldelser

I anmeldelsene som vises på Google, får du og kundene dine verdifull informasjon om bedriften din. Med anmeldelser av bedriften – som vises ved siden av bedriftsprofilen din på Søk og Maps – kan du skille deg ut på Google.

Anbefalte fremgangsmåter

Du kan be om anmeldelser fra kunder via en kort nettadresse som er spesifikk for bedriften din. Hvis du vil ha anmeldelser på Google, kan du oppmuntre kundene til å fortelle andre om hvor flott bedriften din er, ved å følge disse anbefalte fremgangsmåtene:

• Bekreft bedriften din, så den kan vises på Søk og Maps og i andre Google-tjenester. Bare bekreftede bedrifter kan svare på anmeldelser.
  • Minn kundene på å skrive anmeldelser. Fortell dem at de enkelt kan skrive en anmeldelse av bedriften din på datamaskinen eller mobilenheten sin. Du kan også opprette og dele en link som kundene kan klikke på for å skrive en anmeldelse.
  • Svar på anmeldelser for å opparbeide tillit hos kundene. Kundene kommer til å merke seg at du setter pris på tilbakemeldingene deres. Hvis du leser og svarer på anmeldelser fra kundene, blir de oppmuntret til å skrive nye anmeldelser ved senere anledninger.

Anmeldelser er mest nyttige når de er ærlige og objektive. Bedriftseiere bør for eksempel ikke gi kundene insentiver i bytte mot anmeldelser. Kunder skal alltid overholde retningslinjene for innlegg. Du kan be om å få fjernet anmeldelser som er upassende eller ikke i tråd med retningslinjene.