Få anmeldelser på Google

Administrer dine anmeldelser

Anmeldelser på Google giver både dig og dine kunder værdifulde oplysninger om din virksomhed. Virksomhedsanmeldelser vises ud for din virksomhedsprofil i Maps og på Søgning, og de kan være med til at få din virksomhed til at skille sig ud fra mængden på Google.

Du kan anmode kunder om anmeldelser via en kort webadresse, der er specifik for din virksomhed. Følg nedenstående optimale løsninger for at opfordre dine kunder til at skrive anmeldelser af din virksomhed på Google:

Anmeldelser er kun nyttige, hvis de er ærlige og fordomsfri. Virksomhedsejere må f.eks. ikke tilbyde kunder incitamenter som belønning for anmeldelser. Læs mere i vores retningslinjer vedrørende anmeldelser.  Hvis du ser en anmeldelse, der er upassende eller overtræder vores politikker, kan du rapportere den med henblik på fjernelse