Obtenir ressenyes de Google

Gestiona les ressenyes

Les ressenyes de Google proporcionen informació útil i ajuden a fer que la teva empresa destaqui. Es mostren al costat del teu perfil d'empresa a Maps i a la Cerca.

Important: les ressenyes només estan disponibles en determinats països o regions, o per a determinades categories d'empresa. Per ajustar-se millor a les maneres com els usuaris cerquen empreses, la disponibilitat de les ressenyes pot canviar amb el temps.

Utilitzar les pràctiques recomanades per obtenir ressenyes

Pots demanar als clients que escriguin una ressenya compartint un URL específic de la teva empresa.

Pots animar-los a fer córrer la veu sobre la teva empresa mitjançant les ressenyes de Google seguint aquestes pràctiques recomanades:

Consell: els clients no necessiten una adreça de Gmail per escriure una ressenya si inicien la sessió al seu Compte de Google.
  • Verifica el teu perfil d'empresa: això permet que la informació d'empresa es mostri a Maps, a la Cerca i en altres serveis de Google. Per respondre a una ressenya, has de tenir una empresa verificada.
  • Recorda als clients que poden escriure una ressenya: explica'ls que escriure ressenyes és ràpid i fàcil. Els propietaris d'empreses no han d'oferir incentius als clients perquè escriguin ressenyes. Si crees un enllaç i el comparteixes, també pots aconseguir que els clients escriguin ressenyes.
  • Respon a les ressenyes per generar confiança en els clients: si els clients saben que llegeixes les seves ressenyes i les respons, veuran que la teva empresa valora la seva opinió.
  • Valora totes les ressenyes: les ressenyes són útils per als clients potencials si són honestes i objectives. Els clients troben que una combinació de ressenyes positives i negatives els dona més confiança. Sempre pots respondre a una ressenya per mostrar als clients que t'importen i proporcionar més context. Si la ressenya no compleix les nostres directrius de publicació, pots sol·licitar que se suprimeixi.

Compartir un enllaç per escriure una ressenya

Pots crear i compartir un enllaç perquè els clients puguin escriure ressenyes. Per fer que els clients utilitzin l'enllaç:

• Inclou-lo als correus electrònics d'agraïment.
  • Afegeix-lo al final d'una interacció de xat.
  • Inclou-lo als rebuts.
  1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Per trobar l'enllaç a les ressenyes:
    • Amb la Cerca de Google, selecciona Demana ressenyes.
    • Amb Google Maps, seleccioneu Clients i, a continuació, Ressenyes i, a continuació, Obtén més ressenyes de Google.
  3. Comparteix l'enllaç directament amb els clients o utilitza les opcions de compartició que es proporcionen.