Crear un Compte de Google

Un Compte de Google us dona accés a molts productes de Google. També us permet fer coses com aquestes:

• Enviar i rebre correus electrònics amb Gmail.
  • Trobar els vostres nous vídeos preferits a YouTube.
  • Baixar aplicacions de Google Play.

Pas 1: trieu un tipus de Compte de Google

Important: quan creeu un Compte de Google per a la vostra empresa, podeu activar la personalització empresarial. Un compte d'empresa també facilita la configuració del perfil d'empresa de Google, cosa que ajuda a millorar la visibilitat de la vostra empresa i a gestionar la informació en línia.

En crear un Compte de Google, us demanem certa informació personal amb la qual, si és precisa, ajudeu a protegir el compte i a fer que els nostres serveis siguin més útils.

Consell: no cal tenir cap compte de Gmail per crear un Compte de Google. Podeu utilitzar una adreça electrònica que no sigui de Gmail.

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del Compte de Google.
  2. Feu clic a Crea un compte.
  3. Introduïu el vostre nom.
  4. Al camp "Nom d'usuari", introduïu un nom d'usuari.
  5. Introduïu i confirmeu la contrasenya.
    • Consell: quan introduïu la contrasenya al mòbil, la primera lletra no distingeix entre majúscules i minúscules.
  6. Feu clic a Següent.
    • Opcional: afegiu i verifiqueu un número de telèfon per al compte.
  7. Feu clic a Següent.

El nom d'usuari que vull no està disponible

No podeu crear un Compte de Google si el nom d'usuari que heu sol·licitat és:

• Ja s'utilitzen
  • Una estructura molt semblant a la d'un nom d'usuari existent.
    • Consell: si ja existeix exemple@gmail.com, no podeu utilitzar exemp1e@gmail.com.
  • Un nom d'usuari que algú ha utilitzat anteriorment i que després ha suprimit.
  • Google té reservat el nom d'usuari per evitar correus brossa o que se'n faci un ús abusiu.

Utilitzar una adreça electrònica existent

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del Compte de Google.
  2. Feu clic a Crea un compte.
  3. Introduïu el vostre nom.
  4. Feu clic a Utilitza la meva adreça electrònica actual.
  5. Introduïu la vostra adreça electrònica actual.
  6. Feu clic a Següent.
  7. Verifiqueu l'adreça electrònica amb el codi que us hem enviat al vostre correu electrònic existent.
  8. Feu clic a Verifica.

Pas 2: protegiu el compte amb informació de recuperació

Us recomanem que tingueu la informació de recuperació actualitzada, ja que, si oblideu la contrasenya o una altra persona fa servir el vostre compte sense permís, tindreu més probabilitats de recuperar-lo.

Obteniu informació sobre com podeu evitar que se us bloquegi l'accés al vostre compte.

Solucionar problemes

Comproveu si ja teniu un Compte de Google

Si anteriorment heu iniciat la sessió en algun producte de Google, com ara Gmail, Maps o YouTube, vol dir que ja teniu un Compte de Google. Podeu fer servir el mateix nom d'usuari i la mateixa contrasenya que vau crear per iniciar la sessió en altres productes de Google.

Si no recordeu haver iniciat la sessió i voleu comprovar si teniu un compte, introduïu la vostra adreça electrònica. Veureu un missatge en cas que no hi hagi cap Compte de Google associat a la vostra adreça electrònica.

Podeu iniciar la sessió en un Compte de Google existent.

Comproveu on s'envien les notificacions per correu electrònic

De manera predeterminada, les notificacions relacionades amb el compte s'envien a la adreça de Gmail nova o a l'adreça electrònica que no és de Google si us heu registrat amb una adreça electrònica diferent.

Per canviar l'adreça en què rebeu les notificacions, modifiqueu l'adreça electrònica de contacte.

Consell: també podeu crear un Compte de Google amb una adreça electrònica que ja tingueu i que no sigui de Google.

Si l'adreça electrònica ja s'utilitza

No podeu triar aquesta adreça electrònica per a un compte nou. Si aquesta adreça electrònica és vostra, és possible que: