Joukkovahvistusta viivästyttävät yleiset ongelmat

Tunnettu ongelma: Hotellin määritteitä ei voi päivittää lataamalla laskentataulukkoa. Jos haluat päivittää hotellin määritteitä, käytä ohjelmointirajapintaa (APIa) ja hallintapaneelia. Lue lisää Business Profile APIsta.

Virheet tai laatusääntöjen rikkomukset voivat viivästyttää joukkotodennuspyyntöjen käsittelyä. Kun lataat datatiedoston Yritysprofiiliin, siinä voi olla virheitä, joiden vuoksi toimipaikkaa ei hyväksytä. Alta näet yleisiä ongelmia, jotka viivästyttävät todennusprosessia.

Voit ylläpitää yksittäistä profiilia Haussa ja Mapsissa. Voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti käyttämällä Yritysprofiilien ylläpitoa. Jos haluat lisätä toisen profiilin, valitse Google Hausta kolmen pisteen valikko ja sitten Lisää uusi Yritysprofiili.

Jos sähköpostiosoite ei sisällä yrityksen virallista verkkotunnusta, sen todentaminen voi viedä pidempään.

Yrityksen nimi:

• Varmista oikeinkirjoitus. Varmista, että yrityksen nimessä on käytetty isoja kirjaimia samalla tavalla kuin oikeastikin.
  • Yrityksen nimi on annettava juuri siinä muodossa kuin sitä käytetään todellisuudessakin. Älä kirjoita tähän lisätietoja yrityksestä, kuten sen erikoisalaa tai kaupan koodia.

Yrityksen sijainti:

• Käytä vain olemassa olevaa fyysistä sijaintia.
  • Samaan fyysiseen sijaintiin ei saa lisätä useita sijainteja. Yhdistä eri palvelut tai yritykset yhden otsikon alle.
  • Osoiterivien tulee sisältää sijainnin tarkka katuosoite, mukaan lukien esim. huoneiston numero, kerroksen numero ja rakennuksen numero.
  • Tiedot, kuten poikkikadut ja lähellä olevat maamerkit, tulee lisätä vain alueilla, joilla virallinen katuosoite ei osoita tarkasti yrityksen sijaintia.
  • Kaikki toimipaikat on mainittava yrityksen virallisella verkkosivustolla, ja niiden on vastattava joukkotodennukseen lähetettyjä toimipaikkoja.

Verkkosivusto ja puhelin:

• Käytä mahdollisuuksien mukaan paikallista puhelinnumeroa puhelinkeskuksen numeron sijaan.
  • Käytä yrityksen suoraa puhelinnumeroa ja URL-osoitetta uudelleenohjausosoitteiden sijaan.

Ei-hyväksyttävät yritykset:

• Todennus voidaan tehdä Yritysprofiilien ylläpidossa vain sellaisille yrityksille, jotka ovat suorassa yhteydessä asiakkaisiin.
  • Vuokrattavien tai myytävien kiinteistöjen (kuten loma- tai vuokra-asuntojen) yritystietoja ei voi lisätä Yritysprofiilien ylläpitoon. Luo yksittäisten vuokrattavien tai myytävien kiinteistöjen sijaan toimipaikka vuokrausta tai myyntiä hoitavalle päätoimipisteelle.
  • Yritykset, jotka järjestävät väliaikaisia tapahtumia ja vuokraavat tiloja määräajaksi, eivät voi ilmoittaa näitä tiloja omiksi sijainneikseen.
  • Palvelualueella toimivat yritykset, kuten putkimiehet, voivat tehdä joukkovahvistuksen vain, jos asiakkaat voivat vierailla heidän toimipaikoissaan säännöllisinä aukioloaikoina. Nämä yritykset eivät voi määrittää palvelualueitaan joukkohallintatyökalulla. Paikallisten palveluyritysten, joilla ei ole vakituista sijaintia, on vahvistettava sijainnit yksitellen koodivahvistuksen avulla. Lue, miten voit lisätä palvelualueita sijaintiisi.

Tavallisia muotoiluongelmia:

• Postinumerot voivat usein olla virheellisiä tai puutteellisia. Laskentataulukko-ohjelmistot voivat joskus poistaa nollia numeron alusta, joten tarkista, että postinumerot ovat varmasti oikein.
  • Kaikissa toimipaikoissa on oltava puhelinnumero, joka on oikeassa muodossa. Sijainnit-työkalu edellyttää puhelinnumeroiden olevan tietyssä muodossa. Katso virheilmoituksen tiedoista, missä muodossa toimipaikan puhelinnumeron on oltava.
  • Maatunnukset voivat joskus olla virheellisiä. Lisätietoa maatunnusten oikeista muodoista on täällä.

Tavallisia latausvirheitä:

• Varmista, että syötteen kaikki pakolliset kentät on täytetty. Käyttöliittymä ilmoittaa, jos pakollisista kentistä puuttuu tietoja.
  • Varmista, että syötteessä on vähintään kymmenen toimipaikkaa. Jos toimipaikkoja on alle 10, voit lisätä ja todentaa ne yksitellen Yritysprofiilien ylläpidossa.
  • Varmista, että olet lisännyt kaikki ylläpitämäsi toimipaikat ennen laskentataulukon lataamista.
  • Jos saat virheilmoituksen "Olet lisännyt Yritysprofiiliin enimmäismäärän toimipaikkoja yhden päivän osalta", täytä tämä lomake. Yritä myöhemmin uudelleen. Kerro tästä virheilmoituksesta "Kuvaile ongelmaa" ‑kentässä. Tukitiimi auttaa lataamaan toimipisteet tilillesi ja jatkamaan joukkotodennusta.