Problemes habituals que retarden la verificació massiva

Problema conegut: no pots actualitzar els atributs de l'hotel penjant fulls de càlcul. Per actualitzar els atributs de l'hotel, fes servir l'API i el tauler. Obtén més informació sobre l'API de Perfil d'empresa.

Els errors o les infraccions de les directrius de qualitat poden retardar el procés de sol·licituds de verificació massiva. Quan penges un fitxer de dades al teu perfil d'empresa, poden produir-se errors que facin que es rebutgi la ubicació. Consulta la llista de més avall per informar-te dels problemes habituals que retarden el procés de verificació.

Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

Les adreces electròniques que no contenen el nom de domini oficial de l'empresa requereixen passos de verificació addicionals i poden tardar més a processar-se.

Nom de l'empresa:

• Utilitza les majúscules segons correspongui. Assegureu-vos que el nom de l'empresa tingui les mateixes majúscules que a la vida real.
  • El nom de l'empresa ha de tenir la mateixa representació que al món real. No incloguis informació addicional de l'empresa, com ara l'especialitat o el codi de botiga.

Ubicació de l'empresa:

• Inclou només les ubicacions físiques existents.
  • No es permet incloure diverses ubicacions a la mateixa ubicació física dins d'un feed. Consolida diversos serveis o diverses empreses en un mateix títol.
  • Les adreces han d'incloure l'adreça postal exacta de la ubicació, amb el número de pis, la planta, el número d'edifici, etc.
  • La informació com ara les cruïlles i els punts de referència propers només s'ha d'incloure en el cas que l'adreça postal oficial no assenyali amb exactitud la ubicació de l'empresa.
  • Totes les ubicacions han de mostrar-se al lloc web oficial de l'empresa i han de coincidir amb les que s'envien per a la verificació massiva.

Lloc web i telèfon:

• Utilitza un número de telèfon local en lloc del número d'un centre d'atenció telefònica sempre que sigui possible.
  • Utilitza números de telèfon directes i URL que dirigeixin a l'empresa indicada en lloc de redireccions.

Models d'empresa no aptes:

• El Gestor de perfils d'empresa només verifica les empreses que estableixen un contacte en persona amb els clients.
  • Les propietats en venda o lloguer, com ara les cases vacacionals o els apartaments buits, no són aptes per afegir informació d'empresa al Gestor de perfils d'empresa. En aquest cas, cal crear una ubicació per a l'oficina central que processa els lloguers o les vendes, i no per a les propietats en lloguer o en venda.
  • Les empreses que organitzen esdeveniments temporals i que lloguen altres instal·lacions durant determinats períodes no poden mostrar aquestes instal·lacions com a ubicacions pròpies.
  • Les empreses que operen en una zona de servei (per exemple, lampistes) només poden verificar-se de manera massiva si les seves ubicacions també estan obertes als clients durant un horari establert. Aquestes empreses no poden establir zones de servei a l'eina de gestió massiva. Les empreses que operen en una zona de servei que no tinguin ubicacions on es tracti en persona amb el client han d'utilitzar el codi de sistema de verificació per verificar individualment les seves ubicacions. Obtén informació sobre com pots afegir zones de servei a la teva ubicació.

Problemes de format habituals:

• Sovint els codis postals són incorrectes o estan incomplets. Com que, de vegades, el programari de fulls de càlcul suprimeix els zeros a l'esquerra, és important que tornis a revisar els codis postals per assegurar-te que siguin correctes.
  • Totes les ubicacions han d'incloure números de telèfon amb el format correcte. Per a l'eina Ubicacions, els números de telèfon han de tenir formats específics. Consulta el missatge d'error que es mostra als detalls a fi de veure el format de telèfon necessari per a les ubicacions.
  • De vegades, els codis de país no són vàlids. Visita aquesta pàgina per obtenir més informació sobre el format dels codis de país.

Errors de pujada habituals:

• Comprova que el feed tingui dades en tots els camps obligatoris. La interfície identifica els camps obligatoris on falta informació.
  • Assegura't d'incloure, com a mínim, deu ubicacions al feed. Si tens menys de deu ubicacions, pots afegir-ne més i verificar-les individualment amb el Gestor de perfils d'empresa.
  • Comprova que hagis afegit al full de càlcul totes les ubicacions que gestiones abans de penjar-lo.
  • Si veus l'error "Has superat el límit d'ubicacions que pots penjar a Perfil d'empresa en un sol dia", emplena aquest formulari. Torna-ho a provar més tard. Assegura't d'incloure aquest error al camp "Descriu el problema". L'equip d'assistència t'ajudarà a carregar les ubicacions al compte i a continuar el procés de verificació massiva.