Bekreft bedriften din med et videoopptak

Du kan bekrefte bedriften din ved å laste opp en video som viser viktige detaljer. Videoen hjelper oss med å bekrefte at du representerer bedriften. Videobekreftelse kan brukes av bedrifter som har en fysisk butikkfront, tjenesteleverandører uten en fysisk beliggenhet og hybridbedrifter.

Før du starter

Viktig: Videoopptaket skal ikke inneholde sensitiv informasjon, for eksempel bankkontonumre, skatte- eller ID-numre, annen privat informasjon eller ansiktene til andre personer.

Ta deg tid til å planlegge videoen. Videoen må oppfylle disse kravene:

• Opptaket skal være uredigert og unikt og skal være ett sammenhengende opptak uten pauser.
  • Opptaket skal vise beliggenheten til bedriften din. Film offisielle gate- og nummerskilt, bedrifter i nærheten eller området rundt bedriften for å bekrefte at bedriften din befinner seg på riktig Google Maps-beliggenhet.
  • Hvis du har en bedrift med fysisk beliggenhet, må du dokumentere at bedriften faktisk finnes. Få med butikkfronten, utstillingslokalet eller bedriftsskiltet.
  • Tjenesteleverandører skal filme utstyr eller andre gjenstander knyttet til bedriften: Få med produkter som er til salgs, utstyr med bedriftens merkevare, markedsføringsmateriell eller verktøy som brukes for å betjene kundene.
  • Dokumenter at du er medarbeider i bedriften. Du kan dokumentere at du har autorisasjon til å representere bedriften, ved å filme områder eller varer bare medarbeidere har tilgang til. Gjør opptak av deg selv når du åpner et kasseapparat, bruker et system for salgssteder eller låser opp personalrommet, kjøkkenet eller lageret.

Send inn videoen

Trinn 1: Spill inn og last opp videoen

Viktig: Lag en plan for hva du skal vise i videoen. Sørg for at den oppfyller kravene ovenfor.

1. Gå til bedriftsprofilen din på mobilenheten. Se hvordan du finner profilen din.
  • Hvis du starter bekreftelsesprosessen på en datamaskin, kan du skanne en QR-kode for å fortsette prosessen på en mobilenhet.
  1. Trykk på Bli bekreftet etterfulgt av Spill inn video.
  2. Trykk på Start loggregistreringen.
  3. Det kan hende du blir bedt om å gi tilgang til kameraet og mikrofonen. Følg
    veiledningen på skjermen for å fortsette.
  4. Gjør opptaket.
  5. Trykk på Stopp opptaket etterfulgt av Last opp video.

Trinn 2: Vent til videoen er gjennomgått

Når du har lastet opp videoen, gjennomgår vi den. Gjennomgangen kan ta opptil fem virkedager.

Trinn 3 (valgfritt): Slett videoen

Viktig: Du kan når som helst slette videoen. Hvis du avbryter opplastingen av en video, mister både du og Google tilgangen til videoen.

1. Gå til bedriftsprofilen din på mobilenheten. Se hvordan du finner profilen din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Avanserte innstillinger.
  3. Trykk på Videoopplastinger etterfulgt av Slett videoer.

Vanlige spørsmål om videobekreftelse

Hva om bedriften min ikke har noen fysisk beliggenhet?

Du kan fortsatt registrere beliggenheten der du tilbyr tjenester, utstyret du bruker, og dokumentasjon knyttet til bedriften din.

• Eksempler på detaljer ved beliggenheten:
    • gatenavnet og -nummeret på bygningen
    • flere butikkskilt rundt beliggenheten
  • Eksempler på utstyr:
    • et kjøretøy eller markedsføringsmateriell med bedriftens merkevare
    • arbeidsområdet, verktøy og utstyr du bruker for å betjene kunder
  • Eksempler på dokumentasjon:
    • fakturaer eller strømregninger sendt til bedriften, bedriftsregistrering
    • andre dokumenter der bedriftsnavnet er oppført
Hva gjør jeg hvis jeg blir bedt om å laste opp en video på nytt?

Videoen ble sannsynligvis ikke godkjent. Lag en ny video, og sørg for at den oppfyller alle kravene ovenfor.

Hva om jeg ikke kan laste opp videoen?

Det hender at videoer ikke kan lastes opp til å begynne med. Prøv å laste den opp på nytt.

Hvorfor ble jeg bedt om å bekrefte bedriften min på nytt?

Hvis informasjonen om bedriften din endres, kan Google be deg om å bekrefte den på nytt for å opprettholde kvaliteten på bedriftsinformasjonen. Du kan bekrefte bedriften med den tilgjengelige metoden du foretrekker å bruke, ved å følge trinnene i profilen din.

Hvordan kan jeg få hjelp hvis jeg støter på problemer?

Sørg for at videoen oppfyller alle kravene, og prøv på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve en annen bekreftelsesmetode hvis dette er tilgjengelig.

Brukerstøtteteamet vårt hjelper deg gjerne, men vi ber deg om å prøve selv først. Da blir det enklere for oss å hjelpe deg.