Yrityksen todentaminen videotallenteen avulla

Voit todentaa yrityksesi lataamalla videon, joka sisältää tärkeimmät tiedot. Videon avulla voimme vahvistaa, että edustat yritystä. Videotodennus on tarkoitettu hybridiyrityksille ja yrityksille, joilla on fyysinen toimipaikka, ja palveluntarjoajille, joilla ei ole fyysistä toimipistettä.

Ennen aloittamista

Tärkeää: Videotallenteessa ei saa näkyä arkaluontoisia tietoja (kuten pankkitilin numeroita, vero‑ tai henkilötunnuksia ja muita yksityisiä tietoja) tai muiden henkilöiden kasvoja.

Suunnittele video huolellisesti. Videon on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Muokkaamaton, yksilöllinen ja yhtäjaksoinen tallenne ilman taukoja.
  • Näytä yrityksesi sijainti. Kuvaa viralliset katu‑ ja osoitekyltit, lähellä olevat yritykset tai yritystäsi ympäröivä alue, josta näkyy, että yrityksesi on oikeassa Google Maps ‐sijainnissa.
  • Jos yrityksellä on fyysinen toimipaikka, sinun on todistettava, että yritys on olemassa. Kuvaa julkisivua, esittelytilaa tai yrityksen kylttejä.
  • Palveluntarjoajat voivat kuvata laitteita tai muita yritykseen liittyviä tuotteita. Kuvaa myytäviä tuotteita, brändättyjä laitteita, markkinointimateriaaleja tai työkaluja, joiden avulla yrityksesi palvelee asiakkaita.
  • Osoita todiste omistajuudesta. Voit todistaa, että sinulla on valtuudet edustaa yritystä, kuvaamalla vain työntekijöille tarkoitettuja tuotteita tai alueita. Voit kuvata, kun avaat kassan, käytät myyntipistejärjestelmää tai avaat oven henkilökunnan tiloihin, keittiöön tai varastoon.

Lähetä video

Vaihe 1: Kuvaa ja lataa video

Tärkeää: Luo suunnitelma videon sisällöstä. Varmista, että se täyttää yllä mainitut vaatimukset.

1. Siirry Yritysprofiiliisi mobiililaitteella. Näin löydät profiilisi.
  • Jos aloitat todennuksen tietokoneella, voit jatkaa sitä mobiililaitteella skannaamalla QR‑koodin.
  1. Napauta Aloita todennus ja sitten Tallenna video.
  2. Napauta Aloita tallennus.
  3. Sinua saatetaan pyytää sallimaan kameran ja mikrofonin käyttö. Jatka seuraamalla
    ohjeita näytöllä.
  4. Tallenna video.
  5. Napauta Lopeta tallennus ja sitten Lataa video.

Vaihe 2: Odota tarkastusta

Kun olet ladannut videon, se tarkastetaan. Tarkistus kestää enintään viisi arkipäivää.

• Jos yrityksesi vahvistetaan, saat siitä ilmoituksen.
  • Jos videotodennus ei toimi, näkyviin tulee Aloita todennus ‐painike. Varmista, että videosi täyttää kaikki vaatimukset, ja yritä uudelleen. Voit myös kokeilla toista todennustapaa, jos mahdollista.

Vaihe 3 (valinnainen): Poista video

Tärkeää: Voit poistaa videon milloin tahansa. Jos peruutat videon latauksen, sinulla ja Googlella ei ole pääsyä videoon.

1. Siirry Yritysprofiiliisi mobiililaitteella. Näin löydät profiilisi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Lisäasetukset.
  3. Napauta Videolataukset ja sitten Poista videot.

Usein kysyttyä videotodennuksesta

Entä jos yritykselläni ei ole fyysistä toimipistettä?

Voit silti kuvata sijaintia, jossa tarjoat palveluita, käyttämiäsi laitteita ja yritykseesi liittyviä asiakirjoja.

• Esimerkkejä sijainnista:
    • Rakennuksessa näkyvä kadun nimi ja numero
    • Useat kaupan kyltit toimipisteen ympäristössä
  • Esimerkkejä laitteistosta:
    • Brändätty ajoneuvo tai markkinointimateriaali
    • Työtila sekä työkalut ja laitteet, joita käytät asiakkaiden palvelemiseen
  • Esimerkkejä asiakirjoista:
    • Yrityksen rekisteröintiasiakirjat, laskut ja sähkö‑ tai vesilasku tai muu vastaava
    • Muut asiakirjat, joissa on yrityksesi nimi
Mitä teen, jos minua pyydetään lataamaan video uudelleen?

Videota ei todennäköisesti hyväksytty. Kuvaa uusi video ja varmista, että se täyttää yllä mainitut vaatimukset.

Entä jos videoni ei lataudu?

Joskus ensimmäinen latauskerta epäonnistuu. Yritä ladata se uudelleen.

Miksi minua pyydettiin todentamaan yritykseni uudelleen?

Jos yrityksesi tiedot muuttuvat, Google voi pyytää sinua tekemään todennuksen uudelleen yritystietojen laadun säilyttämiseksi. Voit todentaa yrityksesi valitsemillasi tavoilla seuraamalla profiilissasi näkyviä ohjeita.

Mistä saan apua, jos minulla on ongelmia?

Varmista, että video täyttää kaikki vaatimukset, ja yritä uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, voit kokeilla toista todennustapaa, jos sellainen on saatavilla.

Tukitiimimme voi auttaa, mutta yritä ensin todennusta. Näin voimme auttaa sinua helpommin.