Verificer din virksomhed med en videooptagelse

Du kan verificere din virksomhed med en videoupload, der viser vigtige oplysninger. Videoen hjælper os med at verificere, at du repræsenterer virksomheden. Videoverificering er til virksomheder med en fysisk butik, tjenesteudbydere uden en fysisk lokation eller hybridvirksomheder.

Før du går i gang

Vigtigt! Din videooptagelse må ikke indeholde følsomme oplysninger som bankkontonumre, skatte- eller identifikationsnumre eller andre private oplysninger eller vise andre personers ansigter.

Tag dig tid til at planlægge din video. Din video skal opfylde disse krav:

• Uredigeret, unik og én kontinuerlig optagelse uden pauser.
  • Vis din virksomheds lokation. Tag billeder af de officielle vej- og nummerskilte, virksomheder i nærheden eller området omkring din virksomhed, der viser, at din virksomhed er på den korrekte Google Maps-lokation.
  • Hvis du har en fysisk virksomhed, skal du dokumentere, at din virksomhed eksisterer. Tag billeder af den fysiske butik, showroom eller skiltning af virksomheden.
  • Hvis du er tjenesteudbyder, skal du optage udstyr eller andre varer med relation til din virksomhed. Registrer de produkter, der er til salg, udstyr med brandkendetegn, marketingmaterialer eller værktøjer, du bruger til at betjene dine kunder.
  • Vis dokumentation for, at det er dig, der administrerer virksomheden. Du kan vise, at du har tilladelse til at repræsentere din virksomhed ved at optage genstande eller områder, der kun er tilgængelige for medarbejdere. Optag, hvordan du åbner et kasseapparat, får adgang til et kassesystem eller adgang til personalerummet, køkkenet eller opbevaringsrummet.

Indsend din video

Trin 1: Optag og upload din video

Vigtigt! Lav en plan for, hvad du vil vise i din video. Sørg for, at den opfylder ovenstående krav.

1. Gå til din virksomhedsprofil på din mobilenhed. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  • Hvis du starter verificeringen på en computer, kan du scanne en QR-kode for at fortsætte på din mobilenhed.
  1. Tryk på Bliv verificeret og så Optag video.
  2. Tryk på Start optagelse.
  3. Du bliver muligvis bedt om at give adgang til dit kamera og din mikrofon. Følg
    vejledningen på skærmen for at fortsætte.
  4. Optag din video.
  5. Tryk på Stop optagelse og så Upload video.

Trin 2: Vent på gennemgang

Når du har uploadet din video, gennemgår vi den. Gennemgange kan tage op til 5 hverdage.

• Hvis du bliver verificeret, får du en notifikation.
  • Hvis videometoden ikke virker, vises knappen "Bliv verificeret". Sørg for, at din video opfylder alle kravene, og prøv igen. Du kan også prøve en anden verificeringsmulighed, hvis det er muligt.

Trin 3 (valgfrit): Slet din video

Vigtigt! Du kan til enhver tid slette din video. Hvis du annullerer en videoupload, mister både du og Google adgang til videoen.

1. Gå til din virksomhedsprofil på din mobilenhed. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Avancerede indstillinger.
  3. Tryk på Videouploads og så Slet videoer.

Ofte stillede spørgsmål om videoverificering

Hvad gør jeg, hvis min virksomhed ikke har en fysisk butik?

Du kan stadig registrere den lokation, hvor du tilbyder tjenesteydelser, det udstyr, du bruger, og deres dokumentation, der er knyttet til din virksomhed.

• Eksempler på lokation:
    • Et gadenavn og et gadenummer på bygningen.
    • Der er flere butiksskilte rundt omkring på stedet.
  • Eksempler på udstyr:
    • Et brandet køretøj eller marketingmateriale.
    • Det arbejdsområde, de værktøjer og det udstyr, du bruger til at betjene dine kunder.
  • Eksempler på dokumentation:
    • Virksomhedsregistrering, fakturaer og forbrugsregninger for virksomheden.
    • Andre dokumenter med din virksomheds navn.
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver bedt om at uploade en video igen?

Din video er sandsynligvis ikke blevet accepteret. Lav en ny video, og sørg for, at den opfylder alle kravene ovenfor.

Hvad gør jeg, hvis min video ikke bliver uploadet?

Nogle gange uploades videoer muligvis ikke til at begynde med. Prøv at uploade den igen.

Hvorfor er jeg blevet bedt om at verificere min virksomhed igen?

Hvis oplysningerne om din virksomhed ændres, kan Google kræve, at du verificerer virksomheden igen for at opretholde kvaliteten af virksomhedsoplysningerne. Følg de samme trin som på din profil for at verificere din virksomhed med de forskellige metoder, du har valgt.

Hvordan kan jeg få hjælp, hvis jeg har problemer?

Sørg for, at din video opfylder alle kravene, og prøv igen. Hvis du stadig har problemer, kan du prøve en anden verificeringsmetode, hvis den er tilgængelig.

Vores supportteam er klar til at hjælpe, men prøv først at foretage et verificeringsforsøg. Det vil gøre det nemmere for os at hjælpe dig.