Verificar l'empresa amb una gravació de vídeo

Pots verificar la teva empresa amb una pujada de vídeo que capturi detalls clau. El vídeo ens ajuda a confirmar que representes l'empresa. La verificació per vídeo està pensada per a empreses amb un aparador físic, proveïdors de serveis sense ubicació física o empreses híbrides.

Abans de començar

Important: la gravació de vídeo no pot incloure informació sensible, com ara números de comptes bancaris, números d'identificació fiscal o cap altra informació privada, i tampoc no ha de mostrar la cara d'altres persones.

Dedica un temps a planificar el teu vídeo. El vídeo ha de complir aquests requisits:

• Fes una gravació única, sense editar i sense pauses.
  • Mostra la ubicació de la teva empresa. Captura els senyals oficials del carrer i del número, empreses properes o l'àrea del voltant de l'empresa que demostri que és a la ubicació correcta de Google Maps.
  • En el cas d'empreses amb una ubicació física, mostra proves que l'empresa existeix. Captura l'aparador, la sala d'exposició o la retolació de l'empresa.
  • En el cas dels proveïdors de serveis, grava els equipaments o altres elements relacionats amb la teva empresa. Captura els productes en venda, l'equipament de marca, els materials de màrqueting o les eines que fas servir per atendre els clients.
  • Mostra una prova de gestió. Pots mostrar que tens autorització per representar la teva empresa registrant àrees o elements exclusius per als empleats. Grava't obrint una caixa enregistradora, accedint a un sistema de punt de venda o obrint la sala de personal, la cuina o el magatzem.

Enviar el teu vídeo

Pas 1: grava i penja el vídeo

Important: planifica què mostraràs al vídeo. Assegura't que compleix els requisits que s'indiquen més amunt.

1. Al dispositiu mòbil, ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  • Si inicies la verificació en un ordinador, pots escanejar un codi QR per continuar-la al teu dispositiu mòbil.
  1. Toca Verifica't i després Captura un vídeo.
  2. Toca Inicia la gravació.
  3. És possible que se't demani que permetis l'accés a la càmera i al micròfon. Segueix les
    instruccions en pantalla per continuar.
  4. Grava el vídeo.
  5. Toca Atura la gravació i després Penja el vídeo.

Pas 2: espera que es revisi

Un cop hagis penjat el vídeo, el revisarem. Les revisions poden tardar fins a cinc dies laborables a fer-se.

• Si se t'ha verificat, rebràs una notificació.
  • Si el mètode del vídeo no funciona, es mostrarà el botó "Verifica't". Assegura't que el vídeo compleixi tots els requisits i torna-ho a provar. També pots provar una opció de verificació diferent, si està disponible.

Pas 3 (opcional): suprimeix el vídeo

Important: pots suprimir el vídeo en qualsevol moment. Si cancel·les la pujada d'un vídeo, tant tu com Google hi perdreu l'accés.

1. Al dispositiu mòbil, ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. A la part superior dreta, toca Més Més i després Configuració avançada.
  3. Toca Pujades de vídeosi desprésSuprimeix els vídeos.

Preguntes més freqüents sobre la verificació per vídeo

Què passa si la meva empresa no té una ubicació física?

Tot i això, pots registrant la ubicació on ofereixes serveis, l'equipament que utilitzes i la documentació associada a la teva empresa.

• Exemples d'ubicació:
    • Nom i número del carrer a l'edifici.
    • Rètols de diferents botigues al voltant de la ubicació.
  • Exemples d'equipament:
    • Vehicle comercial o materials promocionals.
    • Àrea de treball, eines i equipament que utilitzes per atendre els clients.
  • Exemples de documentació:
    • Registre de l'empresa, factures emeses o factures de subministraments de l'empresa.
    • Altres documents amb el nom de l'empresa.
Què he de fer si se m'ha demanat que torni a penjar un vídeo?

És probable que no s'hagi acceptat el teu vídeo. Crea un vídeo nou i assegura't que compleixi tots els requisits anteriors.

Què passa si el meu vídeo no es penja?

És possible que de vegades els vídeos no es pengin al principi. Prova de tornar-lo a penjar.

Per què se m'ha demanat que reverifiqui la meva empresa?

Si els detalls de la teva empresa canvien, és possible que Google et demani que la reverifiquis per mantenir la qualitat de la informació d'empresa. Per verificar la teva empresa amb l'opció de mètode que triïs, segueix els mateixos passos que es mostren al teu perfil.

Si tinc problemes, com puc obtenir ajuda?

Assegura't que el vídeo compleixi tots els requisits i torna-ho a provar. Si continues tenint problemes, pots provar un altre mètode de verificació, si està disponible.

El nostre equip d'assistència està disponible per ajudar-te, però primer prova de fer una verificació. Així ens serà més fàcil ajudar-te.