Polítiques i directrius d'enllaços d'empresa

Si utilitzes enllaços d'empresa al teu perfil d'empresa, hauràs de seguir les directrius que s'indiquen a continuació, així com les polítiques de contingut restringit i contingut prohibit.

Sobre els enllaços d'empresa i la idoneïtat

Els enllaços d'empresa permeten als clients fer coses com ara concertar cites amb la teva empresa o fer comandes en línia. No totes les empreses són aptes per tenir enllaços d'empresa. Per exemple, les perruqueries poden permetre als clients concertar cites, però no són aptes per tenir enllaços de comanda en línia.

Consell: alguns països i algunes regions no són aptes per tenir determinats enllaços d'empresa.

Directrius per a empreses

L'enllaç d'empresa no es pot afegir o actualitzar

Enllaç d'empresa no vàlid

És possible que rebis un error en què s'indiqui que l'enllaç té un format incorrecte o conté caràcters no vàlids. Aquest són alguns dels motius habituals:

• L'enllaç conté espais o símbols.
  • L'enllaç conté barres inverses (\).
  • Hi ha un protocol no vàlid a l'enllaç (per exemple, un http:// duplicat).

Per corregir aquest error, comprova l'enllaç i suprimeix els espais, els símbols, les barres inverses i els altres problemes.

Perfil no verificat

La teva empresa s'ha de verificar perquè puguis afegir un enllaç. Un cop s'hagi verificat l'empresa i s'hagi aprovat l'edició de l'enllaç, els canvis es publicaran a la Cerca de Google i a Maps.

Nombre màxim d'enllaços per tipus de transacció

Les empreses poden tenir un màxim de 20 enllaços per tipus de transacció. Per veure els teus enllaços:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona el tipus de transacció, com ara Reserva, Comandes de menjar o Recollida i entrega.

Si l'empresa ja té 20 enllaços per a un tipus de transacció, com ara Reserva, no podràs afegir cap enllaç addicional. Per afegir més enllaços, hauràs de suprimir-ne d'existents.

Enllaç d'empresa ja existent

L'enllaç que has proporcionat és un duplicat d'un enllaç que ja havia introduït l'empresa o un proveïdor extern. Tria un altre enllaç.

Domini ja existent

Només pots afegir un enllaç per domini i el domini que has triat ja s'està utilitzant. És possible que l'hagi proporcionat la teva empresa o un proveïdor extern. Selecciona un domini diferent per afegir un enllaç.

Proveïdor extern ja existent

Si afegeixes un enllaç d'un proveïdor extern que té el mateix domini que un altre enllaç que havia afegit la teva empresa o el proveïdor extern, suprimirem l'enllaç nou que hagis afegit.

Per exemple, si afegeixes l'enllaç "llocweb.com/123" per a comandes en línia i "llocweb.com/456" ja existeix, el teu enllaç no s'acceptarà. D'aquesta manera, facilitem les coses als clients.

Sol·licitar una revisió

Si creus que el teu enllaç s'ha denegat o suprimit per error, pots contactar amb nosaltres a fi de sol·licitar una revisió.