Administrer informasjonen om inngangsbilletter

I bedriftsprofilen din via Google Søk kan du administrere informasjonen om inngangsbillettene du tilbyr. Ved hjelp av informasjonen om inngangsbilletter blir det enklere for kunder å ta veloverveide beslutninger. Ved siden av billetten din vises «Offisielt nettsted»-merket. Kunder kan finne denne informasjonen på «Billetter»-fanen i bedriftsprofilen din.

Kvalifikasjonskrav

• Alle bedrifter som tilbyr inngangsbilletter til attraksjoner. Hvis du mener at bedriftsprofilen din bør være kvalifisert, kan du kontakte oss.
  • Sørg for at du følger Googles generelle retningslinjer og prisretningslinjer for Aktiviteter.

Legg til, endre eller fjern informasjonen om inngangsbilletter

Du kan endre informasjonen om inngangsbillettene du tilbyr, la kunder kjøpe billetter direkte på nettstedet ditt, og la kunder få vite hva annet du har inkludert.

Viktig: Informasjon om bestillingspartneres inngangsbilletter vises før informasjonen din. Finn ut mer om bestillingspartnerne.

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du kan finne profilen din.

2. Velg Endre profilen og så Inngangsbillett.

Tips: På en datamaskin bruker du Google Søk og velger Billetter.

3. Legg til, endre eller fjern:

• Slik legger du til: Velg Kom i gang. Legg inn informasjonen om inngangsbillettene du tilbyr, eller gjør endringene du ønsker. Velg Lagre og så Ferdig.
  • Slik endrer du: Velg Kom i gang. Gjør endringene du ønsker. Velg Lagre og så Ferdig.
  • Slik fjerner du: Velg Rediger Endre. Velg Slett og så Slett.

Tips: Hvis du vil legge til en annen billett, velger du Legg til en annen billettype.