Uw ticket- en activiteitsgegevens beheren

U kunt uw ticket- en activiteitsgegevens beheren zodat uw klanten beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Uw klanten kunnen rechtstreeks op uw website iets kopen of boeken en weten wat u nog meer heeft toegevoegd.

Vereisten

• Alle bedrijven die attracties bieden en touroperators.
  • Zorg ervoor dat u voldoet aan het algemene beleid en het prijsbeleid voor Aanraders van Google.

Uw ticket- en activiteitsgegevens toevoegen, bewerken of verwijderen

Belangrijk: De toegangsgegevens van connectiviteitspartners worden vóór uw informatie getoond. Meer informatie over de connectiviteitspartners

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Klik op Tickets of Activiteiten.
  3. U kunt kiezen voor toevoegen, bewerken of verwijderen:
    • Zo voegt u items toe:
      1. Tik op Aan de slag.
      2. Voer informatie over de toegang of activiteiten in.
        • Ticket- of activiteitnaam en Boekings-URL zijn vereiste velden.
      3. Klik op Opslaan en dan Klaar.
    • Zo bewerkt u items:
      1. Klik op Bewerken Bewerken
      2. Breng de gewenste bewerkingen aan.
      3. Klik op Opslaan en dan Klaar.
    • Zo verwijdert u items:
      1. Klik op Bewerken Bewerken
      2. Klik op Verwijderen en dan Verwijderen.

Tip: Als u nog een ticket of activiteit wilt toevoegen, klikt u op Ticket toevoegen of Activiteit toevoegen.