Återvinningsattribut

Använd återvinningsattributen i din företagsprofil för att

• berätta för kunderna att du erbjuder återvinning
  • visa ditt engagemang för hållbarhet.

Välj ett eller flera av följande återvinningsattribut baserat på din företagskategori:

• Batterier
  • Kläder
  • Elektronik
  • Glasflaskor
  • Farligt hushållsavfall
  • Bläckpatroner
  • Glödlampor
  • Metallburkar
  • Plastpåsar
  • Plastflaskor
  • Skumplast

Läs om hur återvinningsattribut fungerar

Attributen visas i din företagsprofil. Om du lägger till ett återvinningsattribut i din profil visas ditt företag i resultat med en återvinningsikon.

Du kan redigera återvinningsattributen. De här attributen beror också på information från kunderna som föreslår ändringar på Maps eller Sök.

Viktigt!

• Dina resultat kan variera från andras. Läs om hur Google rankar lokala resultat.
  • Vissa attribut är bara tillgängliga i vissa
    • länder eller regioner
    • företagskategorier.
  • Attributnamnen kan ändras så att de stämmer bättre överens med hur människor söker efter företag.

Redigera ett attribut

1. Gå till din företagsprofil. Läs om hur du hittar din profil.
  2. Klicka på Redigera profil följt av Företagsinformation.
  3. Välj fliken Mer högst upp.
  4. Scrolla till kategorin Återvinning och klicka på Lägg till.
  5. Välj Ja eller Nej bredvid attributet.
  6. Klicka på Spara.

Tips! När kunder hittar ditt företag visas dina attribut.

Använda återvinningsattribut med flera företagsprofiler

Om ditt företag har tio eller fler platser kan du massuppladda attribut i dina företagsprofiler.

Om du arbetar med en marknadsföringsbyrå från tredje part för att hantera dina profiler kan byrån uppdatera dina platser via API:erna för Google Företagsprofil.