Attributter for resirkulering

Bruk attributtene for resirkulering i bedriftsprofilen din til å

• fortelle kundene at du tilbyr returpunkter for resirkulering
  • vise at du gjør en innsats for bærekraft

Velg ett eller flere av disse attributtene for resirkulering basert på bedriftskategorien din:

• Batterier
  • Klær
  • Elektronikk
  • Glassflasker
  • Farlig husholdningsavfall
  • Blekkpatroner
  • Lyspærer
  • Metallbokser
  • Plastposer
  • Plastflasker
  • Skumplast

Finn ut hvordan attributter for resirkulering fungerer

Attributtene vises i bedriftsprofilen din. Hvis du legger til et attributt for resirkulering i profilen din, vises bedriften din med et resirkuleringsikon i resultater.

Du kan endre attributtene for resirkulering. Disse attributtene avhenger også av innspill fra kundene som foreslår endringer i Maps eller Søk.

Viktig:

• Det finnes mange mulige grunner til at resultatene dine er forskjellige fra andres resultater. Finn ut hvordan Google rangerer lokale resultater.
  • Enkelte attributter er bare tilgjengelige i visse
    • land eller regioner
    • bedriftskategorier
  • Attributtnavn kan endres slik at de er bedre tilpasset måten folk søker etter bedrifter på.

Endre attributter

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner profilen din.
  2. Klikk på Endre profilen og så Bedriftsinformasjon.
  3. Velg Mer-fanen nesten helt øverst på siden.
  4. Rull til «Resirkulering»-kategorien, og klikk på Legg til.
  5. Velg Ja eller Nei ved siden av attributtet eller attributtene.
  6. Klikk på Lagre.

Tips: Når kundene finner bedriften din, ser de attributtene dine.

Bruk attributter for resirkulering med flere bedriftsprofiler

Hvis bedriften din har ti eller flere beliggenheter, kan du bruke masseopplasting av attributter i bedriftsprofilene dine.

Hvis du samarbeider med et tredjeparts markedsføringsbyrå for å administrere profilene dine, kan byrået oppdatere beliggenhetene dine via API-ene for Google-bedriftsprofiler.

Relaterte ressurser