Kierrätysmääritteet

Yritysprofiilin kierrätysmääritteiden avulla voit

• kertoa asiakkaille, että tarjoat kierrätyspalveluita
  • osoittaa sitoumuksesi vastuullisuuteen.

Valitse vähintään yksi seuraavista kierrätysmääritteistä yrityksesi toimialan mukaan:

• Paristot
  • Vaatteet
  • Elektroniikka
  • Lasipullot
  • Kotitalouksien ongelmajäte
  • Mustepatruunat
  • Lamput
  • Metallitölkit
  • Muovipussit
  • Muovipullot
  • Vaahtomuovi

Näin kierrätysmääritteet toimivat

Määritteet näkyvät Yritysprofiilissasi. Jos lisäät profiiliisi kierrätysmääritteen, yrityksesi näkyy tuloksissa kierrätyskuvakkeen kanssa.

Voit muokata kierrätysmääritteitä. Määritteet riippuvat myös asiakkaiden ehdottamista muokkauksista Mapsissa tai Haussa.

Tärkeää:

• Tuloksesi voivat vaihdella muiden tuloksista monesta syystä. Lue, mihin Googlen paikalliset tulokset perustuvat.
  • Jotkin määritteet ovat käytettävissä
    • vain tietyissä maissa tai tietyillä alueilla
    • vain tietyillä yritysten toimialoilla.
  • Määritteiden nimiä voidaan muuttaa vastaamaan paremmin tapoja, joilla yrityksiä haetaan.

Määritteen muokkaaminen

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi.
  2. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Yrityksen tiedot.
  3. Valitse ylhäältä Lisää-välilehti.
  4. Vieritä Kierrätys-kategoriaan ja valitse Lisää.
  5. Valitse määritteiden vierestä Kyllä tai Ei.
  6. Klikkaa Tallenna.

Vinkki: Kun asiakkaat löytävät yrityksesi, myös määritteet tulevat näkyviin.

Kierrätysmääritteiden käyttäminen useissa Yritysprofiileissa

Jos yritykselläsi on vähintään kymmenen toimipistettä, voit ladata määritteet Yritysprofiileihin kerralla.

Jos käytät kolmannen osapuolen markkinointitoimistoa profiilien ylläpitämiseen, toimisto voi päivittää toimipisteet Google Business Profile APIn kautta.

Muita lähteitä