Maaltijdbestellingen accepteren via Bestellen met Google

Met Bestellen met Google kunt u online bestellingen voor afhaal- en bezorgmaaltijden accepteren in uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken en Maps. Uw klanten kunnen opties bekijken om te bestellen bij uw bedrijf via externe aanbieders of links die u toevoegt. Afhankelijk van het land waar uw bedrijf is gevestigd, kunnen de bestelopties op verschillende plaatsen in uw bedrijfsprofiel worden weergegeven.

Externe aanbieders

Externe aanbieders die aangeven dat ze een gemachtigde relatie hebben met uw bedrijf, worden automatisch in uw profiel vermeld.

Lees onze documentatie voor ontwikkelaars en vul dit interesseformulier in als u wilt worden geïntegreerd als een linkaanbieder.

Meer informatie over externe aanbieders en hoe u deze kunt verwijderen

Aangepaste links

Met aangepaste links kunnen klanten eenvoudig producten bestellen bij uw bedrijf of restaurant. U kunt aangepaste links toevoegen aan uw profiel die klanten doorsturen naar andere webpagina's waar ze bestellingen bij uw bedrijf kunnen plaatsen. Deze links worden getoond in uw bedrijfsprofiel op Google Zoeken en Maps. Links toevoegen aan uw bedrijfsprofiel