Ruokatilausten vastaanottaminen Order with Googlen kautta

Order with Googlen avulla voit ottaa vastaan nouto- tai kotiinkuljetustilauksia verkossa suoraan Google Haussa ja Mapsissa näkyvän Yritysprofiilisi kautta. Asiakkaat näkevät vaihtoehtoja tilata yrityksestäsi kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tai lisäämiesi linkkien kautta. Tilausvaihtoehdot voivat näkyä Yritysprofiilissasi eri paikoissa sen mukaan, missä maassa yrityksesi sijaitsee.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Kolmantena osapuolena toimivat palveluntarjoajat, joilla on oman ilmoituksensa mukaan valtuutettu suhde yrityksesi kanssa, näkyvät automaattisesti profiilissasi.

Jos haluat ilmoittautua linkkipalveluntarjoajaksi, tutustu kehittäjäohjeisiimme ja täytä tämä hakulomake.

Lue lisää kolmannen osapuolen palveluntarjoajista ja niiden poistamisesta.

Omat linkit

Omien linkkien avulla asiakkaat voivat tehdä tilauksen helposti yrityksestäsi tai ravintolastasi. Voit lisätä profiiliisi omia linkkejä, jotka ohjaavat asiakkaat muille verkkosivuille, joilla he voivat tehdä tilauksia yrityksestäsi. Linkit näkyvät Yritysprofiilissa Google Haussa ja Mapsissa. Lisää linkkejä Yritysprofiiliin.