Tag imod bestillinger af mad via Bestil med Google

Du kan tage imod onlinebestillinger til afhentning eller levering direkte via din virksomhedsprofil på Google Søgning og i Maps via Bestil med Google. Dine kunder kan finde muligheder for at bestille fra din virksomhed via tredjepartsudbydere eller links, som du tilføjer. Afhængigt af hvilket land din virksomhed ligger i, kan bestillingsmulighederne blive vist forskellige steder på din virksomhedsprofil.

Tredjepartsudbydere

Tredjepartsudbydere, som har angivet, at de har en godkendt relation til din virksomhed, angives automatisk på din profil.

Se dokumentationen til udviklere, og udfyld denne interesseformular for at blive integreret som linkudbyder.

Få flere oplysninger om tredjepartsudbydere og om, hvordan du fjerner dem.

Tilpassede links

Tilpassede links gør det nemt for kunderne at bestille fra din virksomhed eller restaurant. Du kan føje tilpassede links til din profil, som fører kunderne til andre websider, hvor de kan bestille fra din virksomhed. Disse links vises på din virksomhedsprofil på Google Søgning og i Maps. Føj links til din virksomhedsprofil