Acceptar comandes de menjar a través de Demana amb Google

Pots acceptar comandes en línia per recollir a l'establiment o per entregar a domicili a través del teu perfil d'empresa directament des de la Cerca de Google i Maps mitjançant Demana amb Google. Els clients poden trobar opcions per fer comandes a la teva empresa a través de proveïdors externs o d'enllaços que afegeixis. Les opcions de comanda es poden mostrar en diversos llocs del perfil d'empresa, en funció del país on es trobi la teva empresa.

Proveïdors externs

Els proveïdors externs que declarin que tenen una relació autoritzada amb la teva empresa es mostren automàticament al perfil.

Per integrar el teu negoci com a proveïdor d'enllaços, consulta la documentació per a desenvolupadors i emplena aquest formulari d'interès.

Obtén més informació sobre els proveïdors externs i sobre com els pots suprimir.

Enllaços personalitzats

Els enllaços personalitzats faciliten que els clients facin comandes a la teva empresa o al teu restaurant. Pots afegir enllaços personalitzats al teu perfil que dirigeixin els clients a altres pàgines web on puguin fer comandes des de la teva empresa. Aquests enllaços es mostren al teu perfil d'empresa a la Cerca de Google i a Maps. Afegeix enllaços al perfil d'empresa.