Ställa in, aktivera eller inaktivera knappen Beställ online

Tips! Tredjepartslänkar påverkas inte när du aktiverar eller inaktiverar knappen Beställ online i din företagsprofil.

Behörighet

Knappen Beställ online är endast tillgänglig för

• restauranger i Australien, Brasilien, Indien, Tyskland och USA
  • restauranger som samarbetar med leverantörer som stöds för att genomföra onlinebeställningar.
Hantera knappen Beställ online

Så här ställer du in knappen Beställ online:

1. Logga in på Google My Business.
    • Om du har flera platser väljer du den du vill hantera.
  2. Välj Beställning av mat i menyn till vänster.
  3. Välj Läs mer under Konfigurera knappen Beställ online.

Kontakta leverantören om du vill uppdatera eller ändra listan över menyalternativ och priser.

Så här aktiverar eller inaktiverar du knappen Beställ online:

1. Logga in på Google My Business.
    • Om du har flera platser väljer du den du vill hantera.
  2. Välj Beställning av mat i menyn till vänster.
  3. Aktivera eller inaktivera reglaget under Beställ online.
Ange en önskad leverantör av onlinebeställningar
  1. Logga in på Google My Business.
    • Om du har flera platser väljer du den du vill hantera.
  2. Välj Beställning av mat i menyn till vänster.
  3. Välj önskad leverantör för avhämtning och/eller hemkörning under Välj föredragna leverantörer.
Ta bort en viss leverantör bakom knappen Beställ online

Viktigt! Om du tar bort en leverantör från en restaurang som har en enda leverantör tas också knappen Beställ online bort.

Om du vill ta bort en obehörig leverantör från din företagsprofil på Google Sök och Maps kan du använda formuläret för att välja bort leverantörer.

Så här tar du bort en leverantör som ditt företag har en affärsrelation med:

1. Kontakta leverantörens supportteam.
  2. Begär att tas bort från informationen som leverantören skickar till Beställ med Google.