Verkkotilausvaihtoehtojen ylläpito

Order with Googlen avulla voit hallinnoida nouto- tai kotiinkuljetustilauksia verkossa suoraan Google Haussa ja Mapsissa näkyvän Yritysprofiilisi kautta. Voit tehdä seuraavaa:

• Kolmantena osapuolena toimivien palveluntarjoajien ja omien tilauslinkkien ylläpito
  • Ensisijaisen palveluntarjoajan valitseminen
  • Kolmantena osapuolena toimivan palveluntarjoajan poistaminen Yritysprofiilista

Tärkeää: Joillakin alueilla suora tilausmahdollisuus ja muut tilauslinkit näkyvät "Tilaa verkosta" ‐painikkeen alla. Tietyillä alueilla profiilissa näkyy kuitenkin erillisiä "Tee tilaus" ‐linkkejä.

Kolmantena osapuolena toimivien palveluntarjoajien ja omien tilauslinkkien ylläpito

Näin piilotat tai tuot näkyviin verkkotilausvaihtoehdot:

Tärkeää: Jos laitat "Vastaanota tilauksia profiilisi kautta" ‐asetuksen pois päältä, lisäämäsi kolmannen osapuolen tilausvaihtoehdot ja linkit piilotetaan Yritysprofiilistasi.

1. Mene Yritysprofiiliisi.
  2. Näin muokkaat verkkotilausvaihtoehtoja:
    • Valitse Google Hausta Ruoan tilaaminen.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Ruoan tilaaminen.
  3. Mene "Vastaanota tilauksia profiilisi kautta" ‐kohtaan ja laita Ruoan tilaaminen päälle tai pois päältä.
Ensisijaisen palveluntarjoajan valitseminen

Voit merkitä kolmannen osapuolen tilausvaihtoehdot ja linkit ensisijaisiksi noutoa ja toimitusta varten.

1. Mene Yritysprofiiliisi.
  2. Näin valitset verkkotilausvaihtoehdot:
    • Valitse Google Hausta Ruoan tilaaminen.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Ruoan tilaaminen.
  3. Valitse listalta palveluntarjoaja tai linkki.
  4. Valitse Aseta ensisijaiseksi.
    • Aseta tilausvaihtoehto ensisijaiseksi noutoa tai toimitusta varten.
Kolmantena osapuolena toimivan palveluntarjoajan poistaminen

Näin poistat palveluntarjoajan:

1. Mene Yritysprofiiliisi.
  2. Näin muokkaat verkkotilausvaihtoehtoja:
    • Valitse Google Hausta Ruoan tilaaminen.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Ruoan tilaaminen.
  3. Valitse listalta palveluntarjoaja.
  4. Valitse Poista palveluntarjoaja.
Palveluntarjoajien on poistettava kolmannen osapuolen linkit profiilista viiden arkipäivän kuluessa yrityksen pyynnöstä.

Jos palveluntarjoaja ei käsittele pyyntöäsi, ilmoita rikkomuksesta.