Om Företagsprofil för serviceföretag

Använd Företagsprofil för att hjälpa kunder att hitta och kommunicera med ditt företag på Google Sök och Maps.

Med den här guiden kan säljare med företag i servicekategorierna skönhet, vård, utbildning, hälsa, hem, specialist och fordon få hjälp med att förbättra sin onlinenärvaro. Här kan du läsa om hur du ser till att din företagsinformation är korrekt och hur du når kunder som söker efter tjänster i ditt område.

Innehåll i guiden: