Sobre Perfil d'empresa per a empreses de serveis

Pots utilitzar Perfil d'empresa per ajudar els clients a trobar la teva empresa i interaccionar-hi a la Cerca de Google i a Maps.

Si ets un comerciant i tens una empresa de serveis (Bellesa, Atenció, Educació, Salut, Llar, Professionals o Vehicles), aquesta guia pot ajudar-te a millorar-ne la presència en línia. A la guia també s'explica com pots comprovar que la informació d'empresa sigui correcta i connectar millor amb els clients que cerquen serveis a la teva comunitat.

Contingut d'aquesta guia