Aukioloaikojen muokkaaminen

Voit lisätä yrityksesi aukioloajat ja muokata niitä Yritysprofiilissasi Google Mapsissa ja Haussa. Näin asiakkaat näkevät yrityksesi ajantasaiset ja tarkat aukioloajat tavallisen viikon ajalta. Lue lisää ohjeita aukioloaikojen lisäämisestä.

Normaalien aukioloaikojen lisääminen

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi
  2. Näin muokkaat yritystietoja:
    • Google Haussa: Klikkaa Muokkaa profiilia.
    • Google Mapsissa: Klikkaa Muokkaa profiilia ja sitten Yritystiedot.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Aukioloajat ja sitten Muokkaa Kynäkuvake/muokkauskuvake ja sitten Avoinna, säännölliset aukioloajat.
    • Jos et halua, että aukioloajat näkyvät profiilissasi, valitse Avoinna, ei säännöllisiä aukioloaikoja ja sitten Tallenna.
  4. Valitse yrityksesi kunkin aukiolopäivän viereinen ruutu.
  5. Valitse aukioloajat käyttämällä avattavia valikkoja.
  6. Kun olet asettanut aukioloajat, klikkaa Tallenna.

Taukojen lisääminen

Jos yrityksesi on kiinni keskellä päivää, aseta samalle päivälle kaksi eri aika-asetusta.

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi
  2. Näin muokkaat yritystietoja:
    • Google Haussa: Klikkaa Muokkaa profiilia.
    • Google Mapsissa: Klikkaa Muokkaa profiilia ja sitten Yritystiedot.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Aukioloajat ja sitten Muokkaa Kynäkuvake/muokkauskuvake ja sitten Avoinna, säännölliset aukioloajat.
  4. Valitse yrityksesi kunkin aukiolopäivän viereinen ruutu.
    • Esimerkki: Jos yrityksesi on auki lauantaisin klo 9–14, kiinni klo 14–17 ja jälleen auki klo 17–22, tee näin:
      1. Valitse Lauantai-ruutu.
      2. Näin asetat tauon alkamisajan:
        • Klikkaa Avataan klo ja sitten 9.00
        • Klikkaa Suljetaan klo ja sitten 14.00.
      3. Klikkaa Lisää aukioloajat .
      4. Näin asetat tauon päättymisajan:
        • Klikkaa Avataan klo ja sitten 17.00
        • Klikkaa Suljetaan klo ja sitten 22.00.
      5. Klikkaa Tallenna.

Ympärivuorokautisen aukiolon määrittäminen

Klikkaa yrityksesi jokaisen aukiolopäivän vierestä Avataan klo ja sitten 24 tuntia ja sitten Tallenna.

Poikkeavien aukioloaikojen lisääminen

Voit ilmoittaa asiakkaille aukioloaikojen muutoksista tai kertoa, milloin tiettyjä palveluita on saatavilla.

• Jos aukioloaikasi ovat erilaiset esimerkiksi juhlapyhinä tai erikoistapahtumien aikaan, voit lisätä poikkeavat aukioloajat. Poikkeavat aukioloajat ovat voimassa, kun
    • yrityksesi aukioloajat ovat tilapäisesti muuttuneet
    • yrityksesi on suljettuna enintään kuusi päivää peräkkäin.
  • Jos tarjoat tiettyjä palveluita eri aikoina (esim. erilliset aukioloajat riskiryhmille, kotiinkuljetukselle tai noutopalvelulle), voit lisätä aukioloaikoja.

Aukioloaikojen päivittämiseen liittyvien Yritysprofiilin postausten muokkaaminen

Kun olet päivittänyt aukioloajat, asiakkaat näkevät

• yritysprofiilissasi viestin, joka vahvistaa viimeisimmän päivityksesi
  • mobiililaitteilla profiilisi Päivitykset-välilehdellä postauksen, jossa vahvistetaan aukioloaikoihin tekemäsi muutos.

Voit kertoa lisätietoja päivitetyistä aukioloajoista muokkaamalla postausta.

Jos haluat poistaa aukioloaikojen päivityksestä kertovan viestin ja postauksen, .

Lue lisää Google-postauksen muokkaamisesta ja poistamisesta.