Den här artikeln gäller den nya Partnercenter-upplevelsen. Om du ser fliken Metadata när du väljer en enskild bok använder du den tidigare Partnercenter-upplevelsen. Läs mer i Lägga till en bok.

Snabbstartsguide: Så här lägger du till en ny bok

Snabbstartsguide: Så här lägger du till en ny bok

Vi arbetar med att ta fram ett nytt partnercenter som gradvis lanseras till ett stigande antal utgivare. I partnercentret går vi igenom hur du säljer böcker på Google Play eller gör en bok synlig på Google Böcker. När du har fått tillgång till det nya partnercentret kan du byta mellan det och det gamla som du vill. Den här snabbstartsguiden går igenom hur du lägger till en ny bok i det nya partnercentret.

lägg till bok Steg 1: Lägg till en ny bok

bok Steg 2: Beskriv boken

ladda upp innehåll Steg 3: Ladda upp innehålls- och omslagsfiler

pris Steg 4: Ange prisinställningar

granska Steg 5: Granska och publicera