Hurtigstartveiledning for å legge til nye bøker

Vi lager et nytt partnersenter som gradvis blir tilgjengelig for flere publisister. I partnersenteret får du hjelp til å selge bøkene dine via Google Play eller gjøre bøkene dine synlige gjennom Google Bøker-søk. Når du har fått tilgang, kan du bytte mellom det gamle og det nye partnersenteret når du vil. Denne hurtigstartveiledningen viser deg hvordan du legger til nye bøker i det nye partnersenteret.

legg til en bok Trinn 1: Legg til en ny bok

bok Trinn 2: Gi en beskrivelse av boken

last opp innhold Trinn 3: Last opp innholds- og omslagsfiler

pris Trinn 4: Velg prisinnstillinger

gjennomgå Trinn 5: Gå gjennom og publiser