Tämä artikkeli koskee uudistunutta Yhteistyökumppanikeskusta. Jos näet yksittäisen kirjan valitsemisen jälkeen Sisällönkuvaustiedot-välilehden, käytät vanhaa Yhteistyökumppanikeskusta. Lue lisää yksittäisen kirjan lisäämisestä.

Kirjan lisäämisen pikaopas

Kirjan lisäämisen pikaopas

Rakennamme uutta Yhteistyökumppanikeskusta, joka on tulossa julkaisijoiden käyttöön vaiheittain. Yhteistyökumppanikeskuksessa sinulle selitetään vaiheittain kirjojen myynti Google Playssa ja kirjan tuominen löydettäväksi Google-teoshakuun. Kun olet päässyt uuteen keskukseen, voit vaihdella uuden ja vanhan version välillä miten haluat. Tässä pikaoppaassa kerrotaan, miten kirja lisätään uudessa Yhteistyökumppanikeskuksessa.

lisää kirjaVaihe 1: Uuden kirjan lisääminen

kirjaVaihe 2: Kirjan kuvauksen lisääminen

lähetä sisältöä Vaihe 3: Sisältö- ja kansitiedostojen lähettäminen

hintaVaihe 4: Hinta-asetusten syöttäminen

tarkistusVaihe 5: Tarkistus ja julkaiseminen