Hitta böcker på bibliotek

Om du är nyfiken på en bok som du har hittat på Google Böcker kanske det finns ett tryckt exemplar på ett bibliotek i närheten. Klicka på länken Sök efter den här boken i ett bibliotek. Då öppnas OCLC:s WorldCat ("världskatalog") där du kan ange var du finns och söka efter närmaste bibliotek som har boken.

Länken kan finnas under Skaffa ett tryckt exemplar av den här boken. Om boken har begränsad identifierande information (till exempel om den saknar ISBN) kanske det inte finns någon länk.