Finn bøker i bibliotekene

Hvis du er interessert i en bok du finner på Google Bøker, kan du kanskje finne den på et lokalt bibliotek. Klikk på «Finn denne boken på et bibliotek»-linken for å gå til OCLC WorldCat (verdenskatalogen), der du kan oppgi hvor du befinner deg og finne nærmeste bibliotek som har boken.

Linken kan være oppført under «Få denne boka i papirutgave». For bøker med begrenset identifiserende informasjon (for eksempel ingen ISBN), vises det kanskje ikke noen link.