Søgning i Google Bøger

Hvis du vil foretage en almindelige søgning, vil forespørglser med et søgeord give en liste over relevante bøger. Google Bøger vil matche søgeordet med bogens bibliografiske oplysninger (f.eks. titel, forfatter osv.) samt dens fulde tekst. Hvis du vil foretage en mere præcis søgning, som f.eks. når du kun ønsker at finde bøger med titler, der matcher dine søgeord, kan du gå til siden Avanceret søgning og indtaste det, du søger efter, i det tilsvarende felt (titel, forfatter, dato osv.). Efter du har klikket på Google Søgning, vil du se en side med dine resultater.