Google Playn tuloraportit

Tärkeää:

• Google Playn yhteistyökumppanit voivat myydä e-kirjoja ja äänikirjoja tietyissä maissa tai tietyillä alueilla. Täällä mainitut ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla.
  • Ennakkotilausten avulla asiakkaasi voivat tilata kirjasi ennen sen julkaisua. He eivät kuitenkaan voi lukea kirjaa ennen julkaisupäivää. Ennakkotilauksen tehneiltä asiakkailta veloitetaan julkaisupäivänä kirjan hinta, ja he saavat kirjan käyttöönsä.
  • Viranomaisvaatimusten vuoksi Google ei voi tarjota ennakkotilauksia Intiassa. Intiassa kirja on saatavilla myyntiintulopäivänä Google Play Kaupassa.
  • Varmista ennen tiedostojen lähettämistä, että sisältösi noudattaa Googlen sääntöjä. Jos aiot myydä kirjojasi Google Playssa, lue Google Playn kirjoja koskevat kustantajien sisältökäytännöt.
  • Kuukausikohtaisten myyntiraporttien tiedot eivät välttämättä vastaa kuukausimaksuja. Jos haluat maksuja vastaavan talousraportin, tutustu Google Playn tuloraporttiin.

Google luo kerran kuussa tuloraportin kaikille tilisi maksuprofiileille. Tämä on ainoa raportti, joka vastaa kuukausittain saamiasi maksuja. Tapahtuma- ja yhteenvetoraportit perustuvat käyttäjän alkuperäiseen klikkauspäivämäärään tilauksen toimituspäivämäärän sijasta. Voit suodattaa saatavilla olevat tuloraportit vuoden mukaan.

Tuloraporttien lataaminen

1. Voit katsoa tuloraporttejasi klikkaamalla vasemmalta Raportit
  2. Voit laajentaa kullekin maksuprofiilille saatavilla olevat raportit klikkaamalla alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa haluamasi raportin vierestä Lataa Lataa.
Vinkki: Jos et pääse tuloraportteihin, varmista, että sinulla on pääsy Maksukeskus-osioon.

Tietojen etsiminen tuloraportista

Tuloraporteissa on seuraavat tiedot:

Tulojen päiväys

Päivä, jolloin julkaisija on saanut maksun tapahtumasta. Jos kyseessä on hyvitys, näytetään sen maksun päiväys, johon hyvitys vaikuttaa.

Tapahtuman päiväys

Tapahtuman päivämäärä

Tunnus

Tapahtuman yksilöllinen tunniste

Tuote

Koskeeko tapahtuma osto- vai vuokratuotetta

• Yksi ostos: Tavallinen myyntitapahtuma.
  • Vuokraus: Rajoitetun ajan vuokraus (sisältää vuokra-ajan)

Tyyppi

Tapahtuman tyyppi:

• Myynti: Kirja myytiin.
  • Hyvitys: Kirja palautettiin ja hyvitettiin.

Ennakkotilaus

Koskeeko tämä tapahtuma ennakkotilausta

• Vahvistettu: Kirja on ennakkotilattu, mutta sitä ei ole vielä toimitettu. Tämä kategoria näkyy vain raporteissa, jotka on luotu ennen kirjan julkaisupäivää.
  • Peruttu: Ennakkotilaus peruttiin ennen toimitusta.
  • Toimitettu: Kirja ennakkotilattiin ja toimitettiin.
  • Ei mitään: Tapahtumaan ei sisältynyt ennakkotilausta.

Määrä

Tapahtumaan sisältyvien kirjojen lukumäärä. Jos luku on negatiivinen, tapahtuma on hyvitetty.

Ensisijainen ISBN-numero

Kirjan ensisijainen ISBN-numero tai muu tunnus. Sen etuliitteenä käytetään puolilainausmerkkiä, jotta taulukkolaskentaohjelmat näyttävät koko ISBN-numeron.

Kirjasarjan nimi

Kirjalle myyntihetkellä käytetty malli

Nimi

Kirjan nimi

Kirjoittaja

Kirjan kirjoittaja

Alkuperäisen ovh-hinnan valuutta

Jos hinnan valuutta on muunnettu, tässä kohdassa näkyy ovh-hinnan valuutta ennen muunnosta. Muita eroja Ovh-hinnan valuutta -kohtaan ei ole.

Alkuperäinen ovh-hinta

Jos hinnan valuutta on muunnettu, tässä kohdassa näkyy ovh-hinta ennen muunnosta. Muuten se on sama kuin ovh-hinta ilman veroja.

Ovh-hinnan valuutta

Kirjan ovh-hinnan valuutta

Ovh-hinta [sisältää verot]

Kirjan ovh-hinta sekä verot

Ovh-hinta [ei sisällä veroja]

Kirjan ovh-hinta ilman veroja

Myyntimaa

Maa, jossa ostaja osti kirjan

Kustantajan tulo-%

Kustantajan kirjan ovh-hinnasta saama osuus prosentteina

Kustantajan tulot

Kustantajan saamat tulot. Jos luku on negatiivinen, tapahtuma on hyvitetty.

Tulojen valuutta

Kustantajan tulojen valuutta

Tulojen määrä

Kustantajan tapahtumasta saamat nettotulot. Jos luku on negatiivinen, tapahtuma on hyvitetty.

Valuutan muunnoskurssi

Jos tulojen ja oston valuutta eroavat toisistaan, näet valuuttojen välisen vaihtokurssin.