Google Playn tuloraportit

Jotkin tällä sivustolla kuvaillut kohteet eivät ehkä ole saatavilla, sillä kirjojen myyminen Google Playssa on rajoitettu tiettyihin maihin.

Google luo kerran kuussa tuloraportin kaikille tilisi maksuprofiileille. Näet maksuraportit siirtymälllä Maksukeskukseen ja klikkaamalla Avaa maksuprofiilisi vieressä. Näet luettelon kuukausista, jolloin olet saanut tuloja, sekä yhteenvedon kaikista tuloista. Saat lisätietoja klikkaamalla Lataa-linkkiä.

Jos et voi tarkastella tuloraportteja, varmista että sinulla on käyttöoikeus sekä Analyysi ja raportit -osioon että Maksukeskus-osioon.

Tuloraportit sisältävät seuraavat tiedot:

Tulojen päiväys Päivä, jolloin kustantaja sai maksun tästä tapahtumasta. (Jos tapahtuma oli hyvitys, näytetään sen maksun päiväys, johon hyvitys vaikutti.)
Tapahtuman päiväys Tapahtuman päiväys.
Tunnus Tapahtuman yksilöllinen tunnus.
Tuote Koskiko tapahtuma osto- vai vuokratuotetta.
  • Yksi ostos: tavallinen myyntitapahtuma.
  • Vuokraus: Rajoitetun ajan vuokraus. Myös vuokra-aika näytetään.
Tyyppi Tapahtuman tyyppi:
  • Myynti: kirja myytiin.
  • Hyvitys: kirja palautettiin.
Ennakkotilaus Koskiko tämä tapahtuma ennakkotilausta.
  • Valtuutettu: Kirja on ennakkotilattu mutta ei vielä toimitettu. (Raportti luotiin ennen kirjan julkaisupäivää.)
  • Peruutettu: ennakkotilaus peruutettiin ennen kirjan toimittamista.
  • Valmis: kirja ennakkotilattiin ja toimitettiin.
  • Ei mitään: tapahtumaan ei sisältynyt ennakkotilausta.
Määrä Tapahtumaan sisältyvien kirjojen lukumäärä. Luku on negatiivinen, jos kyseessä oli hyvitys.
Ensisijainen ISBN-numero Kirjan ensisijainen ISBN-numero tai muu tunnus. Sen etuliitteenä näytetään kysymysmerkki, jotta taulukkolaskentaohjelmat näyttävät koko ISBN-numeron.
Kirjasarjan nimi Kirjasarja, jonka osana kirja myytiin.
Nimi Kirjan nimi.
Kirjoittaja Kirjan kirjoittaja.
Alkuperäisen ovh-hinnan valuutta Jos hinnan valuutta on muunnettu, tässä kohdassa näytetään ovh-hinnan valuutta ennen muunnosta. Muita eroja Ovh-hinnan valuutta -kohtaan ei ole.
Alkuperäinen ovh-hinta Jos hinnan valuutta on muunnettu, tässä kohdassa näytetään ovh-hinta ennen muunnosta. Muita eroja Ovh-hinta [ei sisällä veroja] -kohtaan ei ole.
Ovh-hinnan valuutta Kirjan ovh-hinnan valuutta.
Ovh-hinta [sisältää verot] Kirjan ovh-hinta sekä perittävät verot.
Ovh-hinta [ei sisällä veroja] Kirjan ovh-hinta ilman veroja.
Myyntimaa Maa, jossa ostaja osti kirjan.
Kustantajan tuotto-% Kustantajan kirjan ovh-hinnasta saama prosenttiosuus.
Kustantajan tuotto Kustantajan saamat tulot. Luku on negatiivinen, jos kyseessä oli hyvitys.
Tulojen valuutta Kustantajan tulojen valuutta.
Tulojen määrä Kustantajan tapahtumasta saamat nettotulot. Luku on negatiivinen, jos kyseessä oli hyvitys.
Valuutan muunnoskurssi Jos tulojen ja oston valuutta eroavat toisistaan, näytetään valuuttojen välinen muunnoskurssi.