Informes de guanys de Google Play

Important: els partners de Google Play poden vendre llibres electrònics en determinats països o regions. Les funcions que es descriuen aquí no estan disponibles en tots els països o regions. La venda d'audiollibres a Play està disponible en aquests moments per a alguns partners. Actualment, Google no accepta nous partners d'audiollibres. Torna per comprovar si hi ha actualitzacions.

Google genera un informe de guanys mensual per cada perfil de pagaments del teu compte. Pots filtrar la llista d'informes de guanys disponibles per any.

Baixar informes de guanys

1. Per veure els teus informes de guanys, a l'esquerra, fes clic a Informes.
  2. Per desplegar la llista d'informes disponibles per a cada perfil de pagaments, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Al costat de l'informe que vulguis, fes clic a Baixa Download.
Consell: si no pots accedir als informes de guanys, comprova que tinguis accés tant a "Analítica i informes" com a "Centre de pagaments".

Trobar informació en informes de guanys

Els informes de guanys contenen la informació següent:

Data dels guanys

Data en què l'editor ha rebut el pagament de la transacció. Si la transacció és un reembossament, aquesta data és la data del pagament que s'ha vist afectat pel reembossament.

Data de la transacció

Indica la data de la transacció.

Identificador

Indica l'identificador únic de la transacció.

Producte

Indica si la transacció és una compra o un lloguer.

• Compra única: una compra normal.
  • Lloguer: un lloguer durant un termini limitat. Inclou el període de temps del lloguer.

Tipus

Indica el tipus de transacció:

• Venda: el llibre s'ha venut.
  • Reembossament: el llibre s'ha tornat i se n'ha fet un reembossament.

Reserva

Indica si la transacció s'aplica a una reserva.

• Autoritzada: el comprador ha reservat el llibre i encara no s'ha entregat. Aquesta categoria només es mostra als informes generats abans de la data de sortida a la venda del llibre.
  • Cancel·lada: la reserva s'ha cancel·lat abans que s'entregués.
  • Completada: la reserva del llibre s'ha processat i el llibre s'ha entregat.
  • Cap: la transacció no implica cap reserva.

Quantitat

Indica el nombre de llibres inclosos a la transacció. Si és un nombre negatiu, significa que la transacció s'ha reembossat.

ISBN principal

Indica l'ISBN principal o un altre identificador del llibre, precedit per una cometa simple perquè als programes de fulls de càlcul es mostri tot l'ISBN.

Nom del segell editorial

Indica la plantilla utilitzada per al llibre quan es va vendre.

Títol

Indica el títol del llibre.

Autor

Indica l'autor del llibre.

Moneda del preu segons catàleg original

Per als preus convertits, indica la moneda del preu segons catàleg abans d'aplicar la conversió de moneda. Si no, és el mateix que la "Moneda del preu segons catàleg".

Preu segons catàleg original

Per als preus convertits, indica el preu segons catàleg abans d'aplicar la conversió de moneda. Si no, és el mateix que "Preu segons catàleg", sense impostos.

Moneda del preu segons catàleg

Indica la moneda del preu segons catàleg del llibre.

Preu segons catàleg (impostos inclosos)

Indica el preu segons catàleg del llibre, amb impostos inclosos.

Preu segons catàleg (impostos no inclosos)

Indica el preu segons catàleg del llibre, amb impostos no inclosos.

País de venda

Indica el país on el comprador ha adquirit el llibre.

Ingressos de l'editor %

Indica el percentatge del preu segons catàleg de l'editor.

Ingressos de l'editor

Indica la quantitat d'ingressos que l'editor ha obtingut. Si és un nombre negatiu, significa que la transacció s'ha reembossat.

Moneda dels guanys

Indica la moneda dels guanys de l'editor.

Import dels guanys

Indica la quantitat dels guanys nets de l'editor obtinguts per aquesta transacció. Si és un nombre negatiu, significa que la transacció s'ha reembossat.

Taxa de conversió de la moneda

Si la moneda dels guanys i la de compra són diferents, indica la taxa de canvi entre les dues monedes.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament