Informes de guanys de Google Play

Important:

• Els partners de Google Play poden vendre llibres electrònics i audiollibres en determinats països o regions. Les funcions que es descriuen aquí no estan disponibles en tots els països o regions.
  • Les reserves permeten als clients fer una comanda del teu llibre, sense poder llegir-lo, abans de la data de llançament. Quan arribi la data de llançament, s'efectuarà el càrrec corresponent als usuaris que hagin reservat el llibre i hi tindran accés.
  • A causa dels requisits reguladors, Google no pot oferir reserves a l'Índia. El llibre estarà disponible a Google Play Store a l'Índia en la data de sortida a la venda.
  • Abans de penjar els fitxers, assegura't que el contingut compleixi les directrius de Google. Si tens previst vendre els llibres a Google Play, consulta les nostres polítiques de continguts per a editors de llibres a Google Play.
  • Els informes de vendes per mes no proporcionen necessàriament dades que coincideixin amb els teus pagaments mensuals. Per veure un informe financer que coincideixi amb el teu pagament, ves a Informes de guanys de Google Play.

Google genera un informe de guanys mensual per cada perfil de pagaments del teu compte. És l'únic informe que coincideix amb l'import de pagament que reps cada mes. Els informes de transaccions i els informes de resum es basen en la data del clic inicial de l'usuari i no en la data de la comanda completada. Pots filtrar la llista d'informes de guanys disponibles per any.

Baixar informes de guanys

1. Per veure els teus informes de guanys, a l'esquerra, fes clic a Informes.
  2. Per desplegar la llista d'informes disponibles per a cada perfil de pagaments, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Al costat de l'informe que vulguis, fes clic a Baixa Download.
Consell:si no pots accedir als informes de guanys, comprova que tinguis accés al"Centre de pagaments".

Trobar informació en informes de guanys

Els informes de guanys contenen la informació següent:

Data dels guanys

Data en què l'editor ha rebut el pagament de la transacció. Si la transacció és un reembossament, aquesta data és la data del pagament que s'ha vist afectat pel reembossament.

Data de la transacció

Indica la data de la transacció.

Identificador

Indica l'identificador únic de la transacció.

Producte

Indica si la transacció és una compra o un lloguer.

• Compra única: una compra normal.
  • Lloguer: un lloguer durant un termini limitat. Inclou el període de temps del lloguer.

Tipus

Indica el tipus de transacció:

• Venda: el llibre s'ha venut.
  • Reembossament: el llibre s'ha tornat i se n'ha fet un reembossament.

Reserva

Indica si la transacció s'aplica a una reserva.

• Autoritzada: el comprador ha reservat el llibre i encara no s'ha entregat. Aquesta categoria només es mostra als informes generats abans de la data de sortida a la venda del llibre.
  • Cancel·lada: la reserva s'ha cancel·lat abans que s'entregués.
  • Completada: la reserva del llibre s'ha processat i el llibre s'ha entregat.
  • Cap: la transacció no implica cap reserva.

Quantitat

Indica el nombre de llibres inclosos a la transacció. Si és un nombre negatiu, significa que la transacció s'ha reembossat.

ISBN principal

Indica l'ISBN principal o un altre identificador del llibre, precedit per una cometa simple perquè als programes de fulls de càlcul es mostri tot l'ISBN.

Nom del segell editorial

Indica la plantilla utilitzada per al llibre quan es va vendre.

Títol

Indica el títol del llibre.

Autor

Indica l'autor del llibre.

Moneda del preu segons catàleg original

Per als preus convertits, indica la moneda del preu segons catàleg abans d'aplicar la conversió de moneda. Si no, és el mateix que la "Moneda del preu segons catàleg".

Preu segons catàleg original

Per als preus convertits, indica el preu segons catàleg abans d'aplicar la conversió de moneda. Si no, és el mateix que "Preu segons catàleg", sense impostos.

Moneda del preu segons catàleg

Indica la moneda del preu segons catàleg del llibre.

Preu segons catàleg (impostos inclosos)

Indica el preu segons catàleg del llibre, amb impostos inclosos.

Preu segons catàleg (impostos no inclosos)

Indica el preu segons catàleg del llibre, amb impostos no inclosos.

País de venda

Indica el país on el comprador ha adquirit el llibre.

Ingressos de l'editor %

Indica el percentatge del preu segons catàleg de l'editor.

Ingressos de l'editor

Indica la quantitat d'ingressos que l'editor ha obtingut. Si és un nombre negatiu, significa que la transacció s'ha reembossat.

Moneda dels guanys

Indica la moneda dels guanys de l'editor.

Import dels guanys

Indica la quantitat dels guanys nets de l'editor obtinguts per aquesta transacció. Si és un nombre negatiu, significa que la transacció s'ha reembossat.

Taxa de conversió de la moneda

Si la moneda dels guanys i la de compra són diferents, indica la taxa de canvi entre les dues monedes.