Pestanya Configuració

És possible que algunes de les funcions que es descriuen en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play només està disponible en alguns països.
En aquesta pàgina es descriuen les opcions de la pestanya Configuració de qualsevol llibre del catàleg. Cerques altres opcions de configuració?
  • Per editar el títol del llibre, la informació sobre l'autor, la descripció o altres tipus d'informació bibliogràfica, ves a la pestanya Metadades.
  • Per modificar la disponibilitat del llibre a Google Llibres o Google Play, ves a la pestanya Resum.
  • Per gestionar la configuració predeterminada dels llibres nous, modifica les teves plantilles.

Des del Centre per a partners, pots personalitzar la presentació del llibre de maneres. Per ajustar aquestes opcions de configuració, ves al Catàleg de llibres, fes clic al títol del llibre que vulguis configurar i fes clic a la pestanya Configuració.

Fes clic a les capçaleres que trobaràs a continuació per mostrar o amagar les descripcions de cada tipus de configuració.

Configuració de distribució

La configuració de la distribució inclou opcions addicionals per vendre el llibre a Google Play.

Data de sortida a la venda Deixa aquest camp en blanc si vols que el llibre estigui disponible per a la venda a Google Play immediatament. Si el llibre està sotmès a un bloqueig, introdueix una data futura per evitar que estigui disponible per a la venda abans d'aquesta data. Utilitza el format AAAA-MM-DD.

Aquesta configuració no impedeix que la previsualització del llibre estigui disponible a Google Llibres. Un llibre activat per a la venda, encara que sigui en una data futura, es podrà visualitzar prèviament. Si no vols que la previsualització estigui disponible, has d'ajustar la configuració de visualització prèvia a la Cerca de Google i definir l'opció amb l'etiqueta No es pot previsualitzar abans de la data de sortida a la venda.
Activat per a DRM Marca aquesta casella si vols aplicar la gestió de drets digitals (DRM) al llibre.
Mostra fotos al llibre electrònic Marca aquesta casella si tens els drets per incloure les imatges al llibre electrònic. Si un llibre conté un nombre significatiu d'imatges, Google només el podrà vendre si marques aquesta casella o si proporciones un fitxer EPUB.
Mostra només el flux de text dels EPUB que he proporcionat Google ha convertit els llibres seleccionats al format EPUB. Marca aquesta casella si Google ha convertit el teu llibre però no vols fer servir la versió EPUB de Google. Pots proporcionar el teu propi fitxer EPUB independentment d'aquesta configuració.
Inclou les pàgines escanejades Marca aquesta casella si vols vendre el llibre en format PDF.
No és apte per a menors? Marca aquesta casella si el llibre només es dirigeix al públic adult.
Percentatge que es pot copiar i enganxar El percentatge del llibre que els compradors poden copiar i enganxar.
Configuració de previsualització a la Cerca de Google

Els llibres que enviïs es poden previsualitzar a Google Llibres, de manera similar a com es fa amb els llibres de les prestatgeries en les llibreries físiques. Si vens el llibre al teu lloc web, pots afegir un enllaç a la pàgina de compra per als lectors que vulguin el llibre sencer.

Vols previsualitzar un llibre abans de posar-lo a la venda? Aquest tipus de previsualització és diferent de la previsualització de Google Llibres. Per fer-ho, afegeix un revisor de qualitat.
Tipus de previsualització El percentatge del llibre que es pot previsualitzar. El percentatge mínim és un 20% i es pot augmentar en fraccions d'un 10%.
Territoris Indica els països on tens drets perquè els llibres es puguin previsualitzar. Aquest camp és obligatori per a tots els llibres; en el cas dels llibres nous, s'emplena automàticament amb WORLD. Si no tens drets per vendre en tots els països, consulta les instruccions de format per a la llista de països, perquè hauràs d'enumerar els països utilitzant els codis ISO 3166 de dues lletres corresponents.
Text de l'enllaç de compra El text de l'enllaç que es mostra a Google Llibres perquè els compradors et comprin el llibre directament.
Enllaç de compra L'URL en què els usuaris de Google Llibres et poden comprar el llibre directament. L'URL ha de dirigir al teu lloc web, no al de cap altre distribuïdor. Google Llibres proporciona automàticament una llista d'enllaços que dirigeixen a Google Play i altres distribuïdors.
Lloc web de l'editor L'URL del lloc web de l'editor. Si s'especifica, el nom i el logotip de l'editor enllacen amb aquest URL.
Logotip de l'editor Imatge del logotip de l'editor. Consulta les directrius per a logotips.
Detalls de previsualització Els detalls de previsualització disposen de dues opcions de configuració diferents:
  • Mostra fotos a la previsualització: marca aquesta casella si tens els drets per mostrar imatges a la previsualització del llibre.
  • Es permet baixar el llibre en PDF: marca aquesta casella si vols que es pugui baixar tot el llibre en format PDF. Aquesta opció només afecta els llibres que es poden previsualitzar al 100% (segons l'opció de configuració "Tipus de previsualització").
Data de disponibilitat de la previsualització / No es pot previsualitzar abans de la data de sortida a la venda És possible que el text d'aquesta opció de configuració sigui diferent en funció d'altres opcions:
  • Data de disponibilitat de la previsualització: la data abans de la qual no es pot mostrar cap previsualització.
  • No es pot previsualitzar abans de la data de sortida a la venda: si el llibre està activat per a la venda, pots marcar aquesta casella per utilitzar la data de sortida a la venda (a la configuració de Preus i distribució) com a data de disponibilitat de la previsualització.
Ha resultat útil aquest article?