Overzicht van het Partnercentrum

Via het Partnercentrum van Google Play Books kunnen auteurs en uitgevers hun boeken indienen bij Google. Lezers kunnen deze boeken zoeken en een voorbeeld hiervan bekijken op Google Boeken en in een steeds groter aantal landen het e-boek kopen op Google Play.

Het Partnercentrum levert een aantal functies (en er zijn meer functies gepland):

* Bepaalde functies zijn alleen beschikbaar voor partners die boeken verkopen op Google Play. (Bekijk de lijst met landen waar dit mogelijk is.)

Toegang

Nieuwe uitgeversaanmeldingen voor het Partnercentrum voor Google Play Boeken worden tijdelijk niet geaccepteerd.

U kunt het Partnercentrum vinden op play.google.com/books/publish/. Log in met een bestaand Google-account of maak een nieuw account.

Ga naar het Partnercentrum

Als andere mensen toegang moeten hebben tot uw Partnercentrum-account, kunt u extra gebruikers toevoegen.

E-mailadres en wachtwoord voor inloggen

Bent u uw e-mailadres of wachtwoord voor inloggen vergeten? Gebruik de Google-tool voor accountherstel.

Als u uw e-mailadres of wachtwoord voor inloggen wilt wijzigen, gaat u naar de instellingen voor uw Google-account. Wijzigingen zijn van invloed op andere Google-services die zijn gekoppeld aan deze login. Houd er ook rekening mee dat u het e-mailadres voor inloggen niet kunt wijzigen als het een Gmail-adres is.

Aanbevolen browsers

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken voor toegang tot het Partnercentrum:

Voor een optimale ervaring kunt u uw browser het beste upgraden naar de nieuwste versie:

We ondersteunen ook de volgende browsers:

• Internet Explorer 10 en hoger
Het Partcentrum is niet getest met Opera of andere browsers. Bepaalde functies werken mogelijk niet correct met deze browsers.

Navigatie

Het Partnercentrum bestaat uit meerdere gedeelten:

Afhankelijk van uw toegangstype zijn mogelijk niet al deze gedeelten zichtbaar wanneer u inlogt op uw account.
  • Startpagina
    Hier kunt u bekijken hoeveel van uw boeken live beschikbaar zijn en of u actie moet ondernemen.

• Boekencatalogus
    Hier kunt u uw boeken toevoegen, uploaden en beheren.

• Analytics en rapporten
    Hier kunt u bijhouden hoe vaak uw boek is bekeken en verkocht.

• Promoties
    Hier kunt u prijswijzigingen plannen.

• Betalingscentrum (beschikbaar in de landen waar boeken op Google Play kunnen worden verkocht)
    Hier kunt u uw bankrekeninggegevens opgeven, valutaconversie beheren en inkomstenrapporten bekijken.

• Accountinstellingen
    Hier kunt u extra gebruikers toevoegen of verwijderen en uw contactgegevens updaten.