Accountinstellingen configureren

U kunt toegang krijgen tot uw accountinstellingen door in te loggen bij het Partnercentrum op play.google.com/books/publish/ en op Accountinstellingen te klikken in het menu aan de linkerkant. (Accountinstellingen zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerderstoegang.) Er zijn verschillende typen instellingen voor uw account.

Als u standaardinstellingen voor uw boeken zoekt, gaat u in plaats daarvan naar uw boekencatalogus en beheert u uw templates.
Bekijk ons overzicht van verkoop- en betalingsinstellingen voor informatie over het opgeven van uw betalingsinstellingen voor Google Play.

Accountgegevens

Geef de contactgegevens op accountniveau op en houd deze up-to-date, vooral de naam en het e-mailadres van de primaire contactpersoon (dit hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres waarmee wordt ingelogd op het account). Het land kan niet worden gewijzigd.

E-mailvoorkeuren

U kunt zich aan- of afmelden voor periodieke aankondigingen en enquêtes over uw Google Boeken-account. Persoonlijke voorkeuren verschillen voor elke gebruiker van het account.

Gebruikers

U kunt extra gebruikers toevoegen of verwijderen die toegang hebben tot dit Google Boeken-account. Deze gebruikers moeten een Google-account hebben. Meer informatie over het beheren van extra gebruikers.

Als uw account wordt ondersteund door derden, kunt u informatie over uw serviceprovider bekijken op deze pagina. Als u een wijziging in deze instellingen wilt aanbrengen, kunt u contact met ons opnemen.