Gesteunde lande vir die verkoop van boeke op Google Play

Belangrik: Tree in werking op 1 Desember 2023. Om te pas by die gebruikerervaring vir ander Google Play-produkte, sal Google Play Boeke begin om verskillende geldeenhede te gebruik in die Play Winkel in die volgende lande:
  • Argentinië
  • Jordanië
  • Libanon
  • Paraguay

Ons is hard besig om Google Play Boeke internasionaal uit te brei. As 'n bepaalde land/streek nie hieronder as gesteun gelys word nie, moet jy later weer kom kyk, want ons sal dit dalk in die toekoms byvoeg.

As jou boek internasionaal beskikbaar is, kan jy kontroleer hoe jou boek in 'n land/streek of taal vertoon word.

Wenk:

• As jou URL "?" bevat: Vervang "?" met "&" om ’n land- of taalkode by te voeg.
  • As die URL "#" bevat: Voeg ’n land- of taalkode by voor "#".

Verwys na die tabel hieronder om uit te vind watter lande/streke Google Play Boeke tans steun.

Kolomme is soos volg gemerk:

• Landkode: Die ISO-landkode wat vir verkoopgebiede en -pryse gebruik word.
  • Geldeenheid: Boekpryse word in hierdie geldeenheid aan klante getoon. Jy kan óf ’n plaaslike prys in hierdie geldeenheid verskaf, óf ons geldeenheidomskakelingnutsding gebruik.
  • Verkoperaansluitings: Vennote in lande wat met die simbool ✔ gemerk is, kan e-boeke op Google Play Boeke verkoop.
    • Terwyl vennote in lande wat met ’n ★ gemerk is as verkopers kan aansluit, word die verkoop van boeke in hierdie lande tot uitgesoekte vennote beperk. Google aanvaar nie op die oomblik nuwe vennote om in hierdie lande te verkoop nie.
    • In lande wat met ✘ gemerk is, kan vennote nie ’n Play Boeke-verkoperrekening skep nie.
  • Skepping van outogeleesde oudioboeke: Vennote in lande of streke wat met die simbool ✔ gemerk is, kan outogeleesde oudioboeke skep om op Google Play Boeke te verkoop. Outogeleesde oudioboeke kan slegs verkoop word in lande of streke wat vir oudioboekaankope goedgekeur is.
  • Aankope: Klante kan in hierdie lande boeke op Google Play koop. Oudioboeke kan nie in alle goedgekeurde lande of streke gekoop word nie.
    • Oudioboeke kan nie gekoop word in lande of streke wat met (slegs e-boek) aangedui word nie.
    • Al is ’n land dalk vir aankope goedgekeur, is nie alle vennote goedgekeur om in alle lande te verkoop nie.
  • Betalings: Google kan betalings na vennote se bankrekeninge in hierdie lande doen.
    • Betaallande wat met 'n ★ gemerk is, word via bankoorplasing in Amerikaanse dollar betaal.
    • Brasiliaanse betalingsprofiele wat onlangs geskep is, sal betalings in BRL ontvang. Sommige ouer betalingsprofiele sal dalk steeds deur bankoorplasings in USD betaal word.
    • Al kan jy ’n verkoperrekening in Suid-Afrika registreer, kan jy slegs verdienste ontvang in ’n bankrekening wat in een van die gesteunde lande geleë is en in die kolom "Betalings" verskyn. Die bankrekening kan ongelukkig nie in Suid-Afrika geleë wees nie.
  • Promosiekodes: Vennote in hierdie lande kan promosiekodes aanbied aan gebruikers in lande wat deur Play Boeke gesteun word. Promosiekodes kan aangebied word in enige kwalifiserende land waar vennote se boeke te koop is.
LandnaamLandkodeGeldeenheidVerkoper-aansluitingsSkepping van verkoperpromosiekodesSkepping van outogeleesde oudioboekeAankopeBetalings
Argentinië AR USD (USD)
Oostenrijk AT EUR
Australië AU AUD
België BE EUR
Bolivia BO BOB
Brazilië BR BRL ( (USD))
Wit-Rusland BY USD (slegs e-boek)
Canada CA CAD
Zwitserland CH CHF
Chili CL CLP (USD)
Colombia CO COP (USD)
Costa Rica CR CRC
Tsjechische Republiek CZ CZK (slegs e-boek)
Duitsland DE EUR
Denemarken DK DKK (slegs e-boek)
Dominicaanse Republiek DO USD
Ecuador EC USD
Estland EE EUR (slegs e-boek)
Spanje ES EUR
Finland FI EUR
Frankrijk FR EUR
Verenigd Koninkrijk GB GBP
Griekeland GR EUR (slegs e-boek)
Guatemala GT USD
Hongkong HK HKD
Honduras HN USD
Hongarije HU HUF (slegs e-boek)
Indonesië ID IDR (slegs e-boek) (USD)
Ierland IE EUR
India IN INR (USD)
Italië IT EUR
Jordanië JO JOD (slegs e-boek) (USD)
Japan JP JPY
Kirgizië KG USD (slegs e-boek)
Zuid-Korea KR KRW
Kazachstan KZ KZT (slegs e-boek)
Litouwen LT EUR (slegs e-boek)
Luxemburg LU EUR (slegs e-boek)
Letland LV EUR (slegs e-boek)
Mexico MX MXN
Maleisië MY MYR (USD)
Nicaragua NI USD
Nederland NL EUR
Noorwegen NO NOK
Nieuw-Zeeland NZ NZD
Oman OM USD (slegs e-boek) (USD)
Panama PA USD
Peru PE PEN
Filippijnen PH PHP (USD)
Polen PL PLN
Portugal PT EUR (slegs e-boek)
Paraguay PY PYG
Qatar QA QAR (slegs e-boek) (USD)
Roemenië RO RON (slegs e-boek) (EUR)
Rusland RU RUB (USD)
Saoedi-Arabië SA SAR (slegs e-boek) (USD)
Swede SE SEK
Singapore SG SGD
Slowakije SK EUR (slegs e-boek)
El Salvador SV USD
Thailand TH THB (slegs e-boek) (USD)
Turkije TR TRY (slegs e-boek)
Taiwan TW TWD (slegs e-boek) (USD)
Oekraïne UA UAH (slegs e-boek) (USD)
Verenigde Staten US USD
Uruguay UY USD
Oezbekistan UZ USD (slegs e-boek)
Venezuela VE USD
Vietnam VN VND (USD)
Zuid-Afrika ZA ZAR
Verenigde Arabiese Emirate AE AED (slegs e-boek) (USD)
Koeweit KW USD (slegs e-boek) (USD)
Libanon LB USD (slegs e-boek) (USD)
Egypte EG EGP (slegs e-boek) (USD)
Bahrein BH USD (slegs e-boek)