Tiedostojen lataaminen ja päivittäminen

Vinkkejä:

E-kirja

Yhteistyökumppanikeskuksessa voit ladata yhden tai useampia tiedostoja yhtä tai useampia kirjoja varten.

Voit päivittää tiedoston lataamalla uuden version, joka korvaa vanhan version.

Yksi tiedosto yhtä e-kirjaa varten

Näin voit ladata yhden tiedoston yhtä kirjaa varten:

1. Siirry kirjan tietosivulla Sisältö-välilehdelle.
  2. Lataa uusi tiedosto.

Voit päivittää sisältöä tai kansikuvat lataamalla uuden tiedoston nykyiseen teosluetteloon.

Useita tiedostoja yhtä e-kirjaa varten

Näin voit ladata useita tiedostoja yhtä kirjaa varten:

1. Siirry kirjan tietosivulla Sisältö-välilehdelle.
  2. Varmista, että tiedostot ovat nimeämisvaatimusten mukaisia.
  3. Lataa ja lähetä kaikki tiedostot samaan aikaan.
    • Jos et lähetä kaikkia pakollisia tiedostoja yhtä aikaa, ne näkyvät Odottava sisältö ‑kohdassa kirjan Sisältö-välilehdellä.
    • Sisältöä tai kansikuvaa ei käsitellä, ennen kuin olet lähettänyt kaikki pakolliset tiedostot. Esimerkkejä:
      • ISBN_frontcover.pdf pysyy Odottava sisältö ‑kohdassa, kunnes ISBN_interior.pdf on ladattu.

Kun päivität kirjan, jossa on useita tiedostoja:

• Jos kyseessä on moniosainen .pdf, esim. ISBN_1of2.pdf ja ISBN_2of2.pdf:
    • Lähetä kaikki tiedostot uudelleen, vaikka niitä ei olisikaan päivitetty.
  • Jos kyseessä on .pdf ilman kansikuvaa, esim. ISBN_interior.pdf ja ISBN_frontcover.jpg:
    • Lähetä sisältö (ISBN_interior.pdf) uudelleen, jotta viimeisimmän tiedostojoukon prosessi käynnistyy.
    • Jos taas päivität kansikuvan .pdf-tiedostolla etkä tee muutoksia muihin tiedostoihin, tiedoston nimen on oltava ISBN_frontcoveronly.pdf.

Useita tiedostoja useita e-kirjoja varten

Näin voit ladata useita tiedostoja useita e-kirjoja varten:

1. Siirry Kirjaluetteloon.
  2. Valitse Lisäasetukset ja sitten Lähetä sisältötiedostoja (PDF, JPG…).
  3. Valitse muoto.
  4. Valitse "e-kirja".

Jokaisessa päivitetyssä tiedostonimessä on oltava jompikumpi näistä:

• Sama tiedostonimi kuin alkuperäisessä versiossa
  • Tunniste etuliitteenä

Jos käytät tiedostonimeä, joka ei vastaa näitä vaatimuksia, kirjaluetteloosi luodaan uusi kirjamerkintä.

Yksi tai useita tiedostoja yhtä äänikirjaa varten

Näin voit ladata äänikirjan sisältötiedoston:

1. Siirry kirjan tietosivulla Sisältö-välilehdelle.
  2. Valitse "Lataa audiotiedosto".
  3. Vedä ja pudota tiedostoja tarvittaessa, jos haluat järjestää ne uudelleen.
  4. Jokaisen tiedoston yhteydessä näkyy asetus luvun nimen kirjoittamiseksi. Jos nimeät yhden luvun, sinun on nimettävä myös kaikki muut luvut. Jos et nimeä lukuja, niiden nimet luodaan automaattisesti.

Näin lataat uuden version, joka korvaa nykyisen version:

1. Siirry kirjan tietosivulla Sisältö-välilehdelle.
  2. Voit valita “Kopioi uuteen luonnokseen” tai “Uusi tyhjä luonnos”.
    • “Kopioi uuteen luonnokseen” kopioi vanhat tiedostot uuteen versioon, jotta voit muokata sisällysluetteloa ja lukujen järjestystä.
    • “Uusi tyhjä luonnos” ei sisällä mitään nykyisiä tiedostoja tai muutoksia.

Tärkeää: Tällä hetkellä ei voi lisätä useita äänikirjatiedostoja kerralla. Jos haluat lähettää useita äänikirjoja kerralla, kokeile automaattista noutoa.

Tiedoston tila ja historia

Näin voit tarkistaa tiedostojen tilan:

1. Klikkaa Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksesta Kirjaluettelo.
  2. Klikkaa kirjan nimeä.
  3. Siirry kirjan tietosivulla Sisältö-välilehdelle.
    • Jokaisen tiedostonimen tiedoston tila näkyy Tila-otsikon alla.

E-kirjat:

Tiedostot voivat näkyä lataushistoriassa eri tiedostonimellä kuin mitä itse käytit.

Odottava sisältö Tässä näytetään käsittelyä odottavat tiedostot. Se sisältää tiedostot, joita käsitellään parhaillaan, ja tiedostot, joissa on virheitä. Katso lisätietoja Virheet-sarakkeesta.
Käsitelty sisältö Tässä näytetään kunkin näyttötyypin viimeisin käsitelty versio. Tämä on versio, joka on asetuksistasi riippuen saatavilla Google Kirjoissa ja Google Playssa.
Kansitiedostot Tässä näytetään käsitellyt kansikuvatiedostot.
Aiemmat tiedostot Tässä näkyvät kirjatiedostojesi aiemmat versiot, myös ne, joiden käsittely epäonnistui, ja vanhat kansikuvatiedostot.

Äänikirjat:

Löydät äänikirjasisältösi kaikki versiot ja tilan näkyvissä olevasta avattavasta valikosta.

Live-sisältö Tämä on Google Kirjoissa ja Google Playssa saatavilla oleva versio asetustesi mukaan.
Hyväksytty sisältö Tämä on Google Kirjoissa ja Google Playssa saatavilla oleva versio, kun kirja on tarkistettu ja julkaistu.
Sisältöluonnos Sisältö on ladattu, mutta sitä ei ole lähetetty.
Odottava sisältö Tiedostot, joita ei ole vielä käsitelty onnistuneesti.
Hylätty sisältö Sisältö, joka ei vastannut audiotiedostovaatimuksia. Löydät virheilmoitukset Ongelmat-välilehdeltä.
Kansitiedostot Tässä näkyvät käsitellyt kansikuvatiedostot.
PDF-lisämateriaali PDF-tiedostot, jotka ovat lukijan saatavilla audiotiedoston lisäksi.