Upload og opdater filer

Tip!

E-bog

Du kan uploade en enkelt fil eller flere filer til en enkelt bog eller flere bøger i Partnercenter.

Hvis du vil opdatere en fil, skal du uploade den nye version, som skal erstatte den gamle.

Én fil til en enkelt e-bog

Sådan uploader du en fil til en enkelt bog:

1. Gå til fanen "Indhold" på infosiden for bogen.
  2. Upload den nye fil.

Hvis du vil opdatere indhold eller forsidebilleder, skal du uploade en ny fil til den allerede oprettede profilside for bogen.

Flere filer til en enkelt e-bog

Sådan uploader du flere filer til en enkelt bog:

1. Gå til fanen "Indhold" på bogens infoside.
  2. Sørg for, at dine filer overholder kravene til navngivning.
  3. Upload og indsend alle filerne på samme tid.
    • Hvis du ikke indsender alle de obligatoriske filer på samme tid, angives filerne under "Afventende indhold" på fanen Indhold for bogen.
    • Indholdet eller forsiden bliver ikke behandlet, før du har indsendt alle de forventede filer. Eksempel:
      • ISBN_frontcover.pdf bliver stående under "Afventende indhold", indtil du uploader ISBN_interior.pdf.

Når du opdaterer en bog med flere filer, skal du gøre følgende:

• Hvis der er tale om PDF-filer i flere dele, f.eks. ISBN_1of2.pdf og ISBN_2of2.pdf:
    • Indsend alle filerne igen, også selvom det kun er nogle af dem, der skal opdateres.
  • Hvis der er tale om en PDF-fil uden forsiden, f.eks. ISBN_interior.pdf og ISBN_frontcover.jpg:
    • Indsend indholdet igen (ISBN_interior.pdf) for at starte behandlingen af det nyeste sæt filer.
    • Alternativ mulighed: Navngiv filen ISBN_frontcoveronly.pdf, hvis du vil opdatere forsidebilledet med en PDF-fil uden at ændre nogen af de øvrige filer.

Flere filer til flere e-bøger

Sådan uploader du flere filer til flere e-bøger:

1. Gå til Bogkatalog.
  2. Vælg Avancerede valgmuligheder og derefter Upload indholdsfiler (PDF, JPG …).
  3. Vælg et format.
  4. Vælg "e-bog".

Hvert opdateret filnavn skal have enten:

• Det samme filnavn som den oprindelige fil eller
  • Id'et som et præfiks

Hvis du bruger et filnavn, der ikke opfylder disse krav, får du en ny bogfortegnelse i Bogkatalog.

En eller flere filer til en enkelt lydbog

Sådan uploader du en indholdsfil til en lydbog:

1. Gå til fanen "Indhold" på infosiden for bogen.
  2. Vælg “Upload lydfil.”
  3. Træk og slip til filer for at omarrangere, hvis det er nødvendigt.
  4. Alle filer bliver vist med muligheden for at skrive et kapitelnavn. Hvis du vil navngive et kapitel, skal du navngive alle kapitler. Hvis du vælger ikke at navngive kapitlet, bliver der automatisk genereret kapitelnavne.

Sådan uploader du en ny version som erstatning for den aktuelle version:

1. Gå til fanen "Indhold" på infosiden for bogen.
  2. Du kan vælge "Kopiér til nyt udkast" eller "Nyt tomt udkast".
    • Vælg "Kopiér til nyt udkast" for at kopiere de gamle filer til en ny version, så du kan redigere indholdsfortegnelse og kapitelrækkefølge.
    • Vælg "Nyt tomt udkast", hvis ingen af de allerede uploadede filer eller ændringer skal overføres.

Vigtigt! Indtil videre er det ikke muligt at uploade flere lydbogsfiler på én gang. Hvis du vil sende flere lydbogsfiler, kan du eventuelt sende dem ved brug af funktionen automatisk hentning.

Filstatus og -historik

Sådan tjekker du status for dine filer:

1. Klik på Bogkatalog i Play Bøger-partnercenteret.
  2. Klik på en bogtitel.
  3. Gå til fanen Indhold på infosiden for bogen.
    • Der vises filstatus for hvert filnavn under overskriften "Status".

E-bøger:

I din uploadhistorik bliver filer vist med et andet filnavn end det, du har brugt.

Afventende indhold Filer angives her, hvis de ikke er blevet behandlet endnu. Dette indhold omfatter filer, der er under behandling, og filer med fejl. Du kan få flere oplysninger i kolonnen "Problemer".
Behandlet indhold Den nyeste version af hver visningstype, som er behandlet, vises her. Dette er den version, der er tilgængelig i Google Bøger og i Google Play (afhængig af dine indstillinger).
Omslagsfiler Behandlede filer med forsidebilleder vises her.
Tidligere filer Tidligere versioner af dine bogfiler vises her, hvilket omfatter versioner, der ikke kunne behandles, samt gamle filer med forsidebilleder.

lydbøger:

Du kan finde alle versioner og status for dit lydbogsindhold i rullemenuen.

Liveindhold Dette er den version, der er tilgængelig på Google Bøger og på Google Play, afhængigt af dine indstillinger.
Godkendt indhold Dette er den version, der vil være tilgængelig på Google Bøger og på Google Play, når bogen er blevet gennemgået og udgivet.
Kladdeindhold Indholdet er blevet uploadet, men endnu ikke indsendt.
Afventende indhold Filer, der endnu ikke er blevet behandlet endnu.
Afvist indhold Indhold, der ikke levede op til kravene til lydfiler. Se fanen med problemer for at finde fejlmeddelelser.
Omslagsfiler Behandlede filer med forsidebilleder vises her.
Supplerende PDF-fil Andre PDF-filer, der er tilgængelige for læseren (ud over lydfilen).